Moderne otroške spalnice, primerne za igro in učenje

Otroške spalnice morajo biti funkcionalne in pokriti vse otrokove potrebe po počitku, preživljanju prostega časa, igri ter učenju. V prodajalni Aniles so na voljo kompleti mladinskih sob v različnih barvah in izvedbah, ki so primerni za deklice in dečke vseh starosti. Naprodaj so tudi posamični elementi za sestavo otroške spalnice, ki najbolj odgovarja otrokovim potrebam in dimenzijam prostora. Izberemo lahko posamične garderobne omare, toaletne omarice, lepotilne in klubske mizice, pisalne ali računalniške mize, most pisalne mize, TV-omarice, posteljne zaboje, police, poličnike itd.

Zanimiva otroška spalnica

Praktične postelje za otroke, ki nudijo več kot počitek

Izbiramo lahko med različnimi velikostmi postelj, pogradi in dvignjenimi posteljami. Otroške postelje so običajno v dimenzijah 200x90 in190x90 cm, na voljo pa so tudi postelje dimenzij 200x120, 200x100 in 200x140 cm. Postelje za otroke Aniles imajo lahko vgrajene praktične poličke, obešalo za slušalke, USB-vtičnico in predale za shranjevanje zvezkov ali oblačil. Otroci so navdušeni ob posteljah v obliki letala, formule ali dirkalnega avtomobila.

Več o posteljah za otroke

Stenska svetila, ob katerih bo dom zasijal v novi luči

Stenska svetila že dolgo nimajo samo uporabne funkcije, ampak so tudi modni dodatek, ki popestri videz našega doma. Stenske svetilke Aniles lahko uvrstimo v dve kategoriji: med brezčasno elegantna in moderno oblikovana svetila. Pritrdimo jih lahko na steno ali strop. Primerna so za združevanje s sijalkami katerega koli energijskega razreda. Izbiramo lahko med svetili različnih oblik, ki se podajo vsakemu arhitekturnemu slogu: okrogla, oglata, zvončasta, polkrožna, ukrivljena, z vzorci, z reliefom na steklu itd.  

Zanimivo stensko svetilo

Otroške svetilke poživijo otroško sobo

Pri nakupu svetil za otroško sobo izbirajmo svetila, ki bodo sobo dobro razsvetlila, tako da bo imel otrok na voljo vedno dovolj svetlobe. Otroške svetilke in lestenci Aniles so zanimivo oblikovani, saj poživijo otroško sobo s plastičnimi barvnimi črkami, ki so lahko dobrodošel pripomoček pri utrjevanju abecede.

Več o otroških svetilkah