Kvalitetne postelje in pohištvo za spalnice

Pri nakupu postelje moramo upoštevati svoje želje in potrebe glede trdote in dimenzij ležišča, načina vzmetenja in letvene podloge, ki je lahko dvižna ali toga. V podjetju Aniles ponujamo širok nabor postelj, pohištva in drugih dodatkov za dom. Med posteljami v naši široki ponudbi so na voljo dimenzije 180x200, 160x200 in 140x200 cm ter ležišča preostalih dimenzij. Francoske postelje z dvižnim dnom ali predali omogočajo shranjevanje posteljnine ali oblačil pod posteljo. Postelje so izdelane iz kvalitetnega iverala in masivnega lesa, pri čemer lahko izbiramo med različnimi barvami. V ponudbi so tudi ležišča, oblazinjena s tkanino ali eko usnjem. Postelje v podjetju Aniles zadovoljijo vse potrebe in okuse, saj ponujamo širok cenovni razpon postelj za različne potrebe. K novi postelji se poda tudi novo pohištvo za spalnico, ki se ujema z barvo postelje. Imamo pestro ponudbo garderobnih omar, komod, nočnih omaric kot tudi kompletov spalnic.

Elegantna postelja

Dvignjena postelja nam pomaga prihraniti prostor

Dvignjena postelja je idealna za mladinske sobe, v katerih je malo prostora. Nahaja se na višini, zato nanjo splezamo po leseni lestvi ali stopnicah. Postelja na prvi pogled deluje kot pograd, vendar pod njo ni postelje. Na tak način pridobimo prostor za učenje, igro ali shranjevanje oblačil. Pod njo lahko umestimo police, predale ali vgradimo garderobno omaro ter bolje izkoristimo prostor in mu s tem izboljšamo funkcionalnost.

Več o dvignjeni postelji

Vzmetnice so pomembne pri zagotavljanju mirnega in udobnega spanca

Aniles ponuja vzmetnice po različnih dimenzijah in tudi izdelane po meri. Izberete ortopedske modele različnih blagovnih znamk, trdot in materialov. Primer mešanih materialov je zimsko-letna vzmetnica, ki ima na eni strani konopljo, na drugi pa merino volno. Za alergike so priporočljive vzmetnice s protibakterijsko zaščito in snemljivo pralno prevleko. Za izjemno udobje med spanjem so na voljo vzmetnice s spominsko peno. Petconsko točkovno ležišče po drugi strani nudi pet različnih stopenj trdote in zagotavlja podporo telesu med spanjem.