Dekorativna stenska led svetila vrhunske in precizne izdelave podjetja Aniles

Podjetje Aniles že vrsto let uspešno prodaja svetila, pohištvo, belo tehniko, gospodinjske aparate, sedežne garniture in ležišča različnih vrst. Imamo zares široko ponudbo omenjenih izdelkov, med katero bo prav vsakdo našel kaj primernega za svoj dom. Stropna dekorativna svetila za kopalnico ali zunanja stenska led svetila denimo so lahko izdelana po zadnjih modernih oblikovalskih trendih ali pa v klasični različici.


Stenska led svetila so varčna in učinkovita

Led luči porabijo zelo malo električne energije, hkrati pa imajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi visoke energetske učinkovitosti v primerjavi s klasičnimi žarnicami, so prijaznejše okolju. Poleg tega omogočajo 100 odstotno reciklažo in ne vsebujejo strupenih snovi. Dekorativna zunanja stenska led svetila so poleg tega tudi trpežna in robustna, zato jih lahko uporabljamo tudi za zunanjo uporabo. Ker oddajajo mehko svetlobo, ki je prijetna za oči, hkrati pa dovolj močna, da z njo v prostoru lahko nemoteno opravljamo vsakodnevna opravila, je ravno pravšnja izbira za splošno uporabo v vašem domu.


Dekorativna in stenska led svetilaDekorativna svetila se odlično podajo v vse prostore

Barvni spekter naših led žarnic obsega pet barv, med katerimi so hladno bela, toplo bela, rumena, zelena, modra in rdeča. Vrhunski dizajn naših luči se odlično poda v vaše kuhinje, dnevne sobe, spalnice ali druge prostore vašega doma. Dekorativna stenska ali stropna led svetila za kopalnico lahko namestite tudi v vgradne omare ali vitrine, saj se ne segrevajo, zaradi česar ne obstaja možnost požara.
Poleg omenjenih luči vam v podjetju Aniles nudimo tudi čudovite klasične kuhinje v različnih barvnih kombinacij, z možnostjo rustikalnega starinskega videza ali bolj modernih oblik. Na voljo vam so vam tudi sodobne moderne kuhinje živih barv, ravnih liniji in gladkega sijaja. Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi drugo pohištvo za dom, različne sedežne garniture, vzmetnice in ležišča, gospodinjske aparate in druge kvalitetne izdelke opreme za dom našega podjetja Aniles.