Mini kuhinja - izdelava mini kuhinje po meri najboljša rešitev

Ob izrazu mini kuhinja nas večina pomisli na čajno kuhinjo v podjetjih, vendar si to oznako zaslužijo tudi majhne kuhinje v manjših stanovanjih. Mini kuhinja je majhna kuhinja, ki na zelo omejeni površini združuje vse, kar potrebujemo - štedilnik, pomivalno korito z armaturo, hladilnik, lahko pa tudi pečico, napo in nekaj prostora za shranjevanje. Če prostor dovoljuje nekoliko več, potem ji lahko dodamo tudi manjši pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Vsekakor pa morajo majhne kuhinje zagotavljati zadostidelovne in tudi shranjevalne površine.

Mini kuhinjeIzdelava takšne mini kuhinje se pravzaprav v ničemer ne razlikuje od izdelave katere koli kuhinje. Ker pa izbira opreme v takšni kuhinji zahteva premišljeno in skrbno načrtovanje, pa tudi precej domišljije in iznajdljivosti, je mini kuhinja največkrat izdelana po meri. Cena je seveda odvisna od dejanske velikosti vaše kuhinje in od naprav, ki jih želite vanjo vključiti.

Izdelava kuhinje po meri je odlična rešitev, ki kar najbolje izkoristi prostor, ki nam je na voljo, hkrati pa poskrbi za funkcionalnost, preglednost in dostopnost majhne kuhinje.

Mini kuhinja naj bo funkcionalna, pregledna in dostopna

Izdelava mini kuhinje po meri naj zadosti kriterijem funkcionalnosti, dostopnosti in preglednosti. Do delovne površine, ki je v mini kuhinji pogosto ena sama, naj se pride enostavno. Manevriranje z lonci in veliki premiki v tako majhnem prostoru pač ne prideta v poštev. Preglednost kuhinje si zagotovite s pametno in funkcionalno postavitvijo kuhinjskih elementov. Svetujemo vam, da kuhinjo načrtujete tako, da bodo osnovni predali na dosegu vaših rok.

MODERNE KUHINJE

Klasična ali moderna mini kuhinja - izdelava kuhinje

V podjetju Aniles se zavedamo, da ni ravno enostavno najti kuhinjo po meri majhnih prostorov. Zato vam z veseljem sporočamo, da vas pri nas zagotovo čaka mini kuhinja po vaši meri. Našo ponudbo kuhinj po meri sestavljajo tako klasične in moderne majhne kuhinje, ki so že izdelane po meri majhnega prostora.

Kuhinjo, ki bi vam jo izdelal mizar, bi čakali kar lep čas, poleg tega pa bi bila takšna mini kuhinja tudi bistveno dražja. Cena je namreč odvisna od časa izdelave, števila kuhinjskih elementov, materialov in drugih dodatkov .... Naša mini kuhinja pa bo po ugodni ceni vaša takoj.

Zato nikar ne odlašajte in si svojo mini kuhinjo izberite pri nas. Vabljeni na našo spletno stran!

Aniles | Mini kuhinja, izdelava kuhinje, majhne kuhinje, mini kuhinja cena - povezava do naše spletne strani: