Mladinske postelje in različne dimenzije otroških vzmetnic


Vsi se zavedamo, da je za otroke in tudi za tiste malo starejše otroke, dober in kvaliteten spanec izjemnega pomena, saj se med spanjem še rastoče telo razvija, raste in počiva, zato je kvalitetna izbira mladinske postelje zelo pomembna. Zelo pomembna je že izbira vzmetnice. Vzmetnica mora nuditi dobro oporo hrbtenici, ki je v razvoju. Pri podjetju Aniles vam ponujamo široko izbiro kvalitetnih vzmetnic, ki bodo vašemu otroku nudile odličen spanec. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami otroških vzmetnic. Dimenzije otroških vzmetnic so pomembne predvsem, če ste se odločili za nakup postelje po meri, saj je izjemno pomembno, da dimenzije otroške vzmetnice sovpadajo s posteljnimi dimenzijami.


Seveda je pri naročilu mladinske postelje pomemben tudi njen izgled. Za našega najstnika bo izgled izjemnega pomena in dobro se bo počutil le v postelji, ki bo modernega izgleda, hkrati pa je nujno, da mu z nakupom postelje zagotovimo kvaliteten spanec.


Standardne dimenzije otroških vzmetnic so:

  • 60x120cm
  • 70x140cm

Za večje otroke ni potrebno kupovati otroških vzmetnic, pač pa lahko kupimo vzmetnico za odrasle v velikosti 80x190cm, 90x190cm ali 100x190cm.


Ponudbo mladinskih postelj si lahko ogledate tudi na naši spletni strani


Obiščite našo spletno trgovino in pustite, da vas navdušimo s široko ponudbo mladinskih postelj, ki jih lahko naročite pri nas. Odločite se lahko za nakup standardne mladinske postelje, lahko pa se odločite tudi za nakup postelje po meri.


Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bo z veseljem svetovala pri nakupu mladinske postelje ali postelje za otroke.


Ne pozabite si ogledati tudi ponudbe ostalih postelj in vzmetnic, ki vam jih ponujamo. Cene vzmetnic so ugodne, postelje pa so visoko kvalitetne. Zagotovite sebi in svojim najbližjim prijeten in kakovosten spanec in se odločite za nakup še danes.

PISARNIŠKO POHIŠTVO

ANILES SVETILA

Mladinske postelje ceneotroške vzmetnice dimenzije