Pohištvo za predsobe in dnevne sobe dobite po ugodni ceni v podjetju Aniles!


Pohištvo predsobe je pomemben prvi vtis ob prihodu v stanovanje. Svoj dom si želite urediti s kvalitetnim pohištvom in drugo opremo prostorov, kar lahko ugodno storite v naši družbi za trgovino, proizvodnjo in storitve Aniles d.o.o..


Pohištvo predsobe za moderne predsobe po vašem okusu

V našem podjetju vam je na voljo pohištvo za dnevne sobe, moderne predsobe, kuhinje, jedilnice, spalnice in mladinske sobe različnih barv in materialov. Nakup moderne dnevne sobe vam omogočamo s pomočjo pri izrisu prostorov in z možnostjo dostave in montaže. Če si želite moderne predsobe, si izberite pohištvo predsobe v našem podjetju. Na voljo pa vam je tudi pohištvo za dnevne sobe, pri čemer vam nudimo moderne dnevne sobe Alples ali Matis.


Moderno pohištvo za predsobePohištvo za dnevne sobe je pomemben del opreme doma

Ker so dnevne sobe Alples središče sproščujočih aktivnosti cele družine, mora biti tudi pohištvo za dnevne sobe v stilu, ki ga ima rada vsa družina. Ali je to moderni ali klasični stil, v živih ali mirnih barvah se boste odločili sami. Je pa pred izbiro potrebno dobro premisliti o tem, kakšne dnevne sobe si želite, saj boste v njej preživeli največ družinskega časa. Tudi pohištvo predsobe mora biti stisko usklajeno z dnevno sobo in drugimi prostori doma. Moderne predsobe, ki vam jih nudimo v Anilesu bodo potešile vse želje v zvezi s pohištvom predsobe, omogočamo vam namreč dekorativne in hkrati funkcionalne moderne predsobe. Poleg pohištva predsobe vam naše podjetje nudi tudi odlično opremo moderne mladinske sobe in opremo spalnice sledečih blagovnih znamk:

  • Spalnice Alples,
  • Spalnice Fortrade,
  • Spalnice Krasoprema,
  • Spalnice Lip in
  • Spalnice Matis.


Na voljo pa vam je tudi razkošna francoska postelja različnih barv in materialov za vašo spalnico ter sedežne garniture, gospodinjski aparati in svetila različnih vrst po vaši izbiri za vaš dom.


Aniles | Pohištvo predsobe in drugih prostorov doma