Pohištvo kuhinje, jedilne mize in kuhinjski stoli, kuhinjsko pohištvo visoke kakovosti


Kuhinjsko pohištvo in kuhinjski elementi podjetja Aniles je izredno kakovostno in trpežno. Pohištvo kuhinje mora biti privlačno, hkrati pa mora vzdržati veliko težo in biti odporno na lahke in hitre poškodbe. Pri nas vam nudimo jedilne mize iz najrazličnejših materialov, na voljo pa so tudi kuhinjski stoli iz enakih ali komplementarnih materialov. V naši prodajalni si lahko ogledate našo celotno ponudbo, poteka pa tudi odprodaja razstavnih eksponatov jedilnic po zelo ugodnih cenah. Pohištvo kuhinje za vse okuse v Hiši kuhinj!

Jedilne mize in kuhinjski stoli

Kuhinjsko pohištvo | Jedilne mize in kuhinjska miza

Jedilne mize morajo biti lepo oblikovane in čvrste. Izbirate lahko med najrazličnejšimi stili in oblikami. Kuhinjska miza je lahko narejena iz različnih materialov - najpogosteje je to les, zadnje čase pa se vse bolj uveljavljajo jedilne mize, ki vsebujejo kombinacijo materialov: od kombinacije lesa in kovine, do umetnih ali steklenih materialov s kovino ali tudi lesom. Pristaši klasične jedilne mize bodo takoj izbrali les, vsi tisti, ki se navdušujete za drugačne materiale, pa boste lahko izbrali med široko paleto kombiniranih miz. Lesena kuhinjska miza pa je lahko tudi bolj prefinjene oblike - nad to izbiro bodo navdušeni vsi ostali, ki jih prvi dve opciji ne navdušujeta. Jedilne mize so na voljo v različnih odtenkih in vzorcih lesa, lahko pa izberete umirjene ali žive barve umetnih materialov in tako popestrite vašo kuhinjo ali jedilnico. Izberite pohištvo kuhinje vaših sanj!

Kuhinjsko pohištvo | Kuhinjski stoli in stoli za jedilnice

Kuhinjski stoli ali stoli za jedilnico odlično dopolnjujejo izbrano pohištvo vaše kuhinje. V ponudbi so stoli vseh vrst in oblik. Kuhinjski stoli modernejših oblik bodo navdušili entuziaste za nenavadne oblike. Na voljo pa so tudi klasični stoli za jedilnico, ki omogočajo udobno sedenje. Kuhinjski stoli z naslonjali in mehanizmom za vrtenje sedeža omogočajo še udobnejšo namestitev, zato pridite v Maribor in si oglejte naše eksponate. Naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati pravi stil jedilne mize in stolov za vaš dom.

Aniles d.o.o. | Pohištvo kuhinje, kuhinjski stoli in jedilne mize, povezava do naše spletne strani:

  • Pohištvo kuhinje
  • Jedilne mize
  • Kuhinjski stoli
  • Kuhinja po naročilu