Vzmetnice in ostalo pohištvo po meriVzmetnice po meri za dober spanec

Vzmetnice po meri, ki se prilagajajo zahtevam, potrebam in željam posameznika, najdete v pohištvenem salonu Aniles. Poleg ostalega pohištva v naših spalnih programih dobite tudi različna ležišča in vzmetnice. Cene naših izdelkov so odvisne od proizvajalcev ter predvsem dimenzije vzmetnic in ležišč, zagotavljamo pa vam kakovost naših izdelkov kakor tudi naših storitev. Oglasite se v razstavnem salonu in si oglejte vzmetnice po meri vaših želja in spalnih navad.

Standardne in nestandardne dimenzije vzmetnic

Izbiri vzmetnice namenite dovolj pozornosti. V naši trgovini si lahko vzmetnice ogledate, primerjate in preizkusite. Pred nakupom preizkusite posamezne vzmetnice. Cene vzmetnic se razlikujejo glede na modele in izbranega proizvajalca. Dimenzije vzmetnic so zelo različne, pri nas pa lahko kupite visoko kakovostna ležišča od velikosti 60x120, ki so primerne za dojenčke in otroke pa vse do vzmetnic za francoske postelje. Ker so francoske postelje različnih dimenzij imamo na zalogi standardne dimenzije vzmetnic, in sicer 140x200, 160x200 ali 180x200, na vašo željo pa vam izdelamo tudi vzmetnice po meri vaše postelje. Bistvo vzmetnice po vaši meri je, da vzmetnice po meri podpirajo celotno telo in hrbtenici omogočajo pravilno lego med spanjem, posledično pa miren in dober spanec. Pomembno je da so zračne in da so materiali kakovostni, takšne so na primer vzmetnice iz naravnih materialov.

Investicija v vzmetnice - cene so posebno ugodne med odprodajo zalog

Dejstvo je, da na dober spanec vpliva izbira postelje in ležišča. Kvalitetne vzmetnice pa niso nujno poceni. V salonu Aniles vse leto po akcijskih in posebno ugodnih cenah odprodajamo zadnje ali razstavne kose. Vabimo vas, da nas obiščete v salonu, kjer vam bodo naši prijazni in strokovni prodajalci pomagali z izbiro vzmetnice po meri in po vašem okusu. Imamo bogato ponudbo ležišč iz različnih vrst pene ali lateksa, vzmetnice iz naravnih materialov, različne dimenzije vzmetnic, prav tako pa izberite ležišče glede na trdoto, ki vam najbolj ustreza. Za izbrane vzmetnice nudimo ugodne cene in vam zagotavljamo, da ne boste prikrajšani za kvaliteten spanec.