Tudi predsobe potrebujejo pozornost, saj izrekajo dobrodošlico in dajejo prvi vtis o domu | Izberite pohištvo za moderne predsobe Gorenje, Garant, Fortrade ali Novoles

Predsobe so navadno prvi prostor, v katerega vstopite vi ali vaši obiskovalci. Predsobe tako nudijo dobrodošlico, obenem pa pustijo prvi vtis o vašem domu na vaše goste. Prav od predsobe je odvisno, ali se bodo že ob prihodu počutili prijetno in sproščeno ali ne. Ob pogledu na moderne predsobe, ki jih sestavlja lično pohištvo, bodo vaši obiskovalci zagotovo prijetno presenečeni. V podjetju Aniles vam ponujamo pestro izbiro pohištva za vaše moderne predsobe - izbirate lahko med štirimi proizvajalci: Gorenje, Garant, Fortrade in Novoles. Z inovativnimi in svežimi idejami vam bomo pomagali, da bo vaš predprostor dobro izkoriščen in funkcionalen ter estetski.


Predsobe Gorenje in Garant - sodobnost, uporabnost, eleganca in svežina

Pohištvo Gorenje vam ponuja moderne predsobe, ki so primerne za vsak dom: Jutro, Emotion in Z-line. Program Emotion vas vabi, da v vaš dom prinesete svežino - masivnost in eleganca predsobe dajeta poseben pridih uglajenosti. Program Jutro bodo vaš predprostor popestril s svojo preprostostjo. Za predsobe Z-line pa so značilne sodobnejše linije in modernejši oblikovalski pristop. Predsobni program Garant G in predsobe Dorina nudita veliko možnosti pri opremljanju vaše predsobe. Pohištvo za predsobe Dorina ima sodoben videz in jo odlikujeta praktičnost in funkcionalnost. Podjetje Garant nudi tudi pester izbor kosovnega pohištva, kot so omarice za čevlje in perilo ter omare s klasičnimi in drsnimi vrati. Na voljo so tudi dograjevalne omare, ki se bodo odlično prilegale potrebam in zahtevam vaše predsobe.

Moderno pohištvo za predsobe Fortrade in Novoles - čistost in urejenost na eni, stil na drugi strani

Predsobe Fortrade so lične in uporabne ter stremijo k urejenosti in čistosti. Zato njihovo pohištvo za predsobe nudi širok izbor garderobnih omar za shranjevanje vaših oblačil in čevljev ter obešalnike. Predsobe Novoles nudijo moderno pohištvo s stilom. Program Avalon nudi modernejše stilno pohištvo s sodobnim pogledom na dom, program Cardiff pa zajema stilno pohištvo za brezčasno lepoto bivanja.

Za še več podrobnosti in ostalo ponudbo, kot so spalnice ter dnevne sobe pa obiščite našo spletno stran!