Vzmetnica iz pene - začnite nov dan spočiti in naspani

Aniles d.o.o. je podjetje, ki ponuja kvalitetne vzmetnice iz pene in drugih materialov, svetila in sijalke, pohištvo, gospodinjske aparate in dodatno opremo za vaš dom. Vzmetnice v naši ponudbi so vam na voljo po ugodni ceni, ki je odvisna od velikosti vzmetnice, najdražje so vzmetnice po meri, izbirate pa lahko tudi med različnimi materiali kot sta ležišči iz pene ali lateksa. Kontaktirajte nas ali pa se oglasite v našem salonu in izberite svojo vzmetnico iz spominske pene ali poiščite ležišče iz pene za otroke.

Ležišče iz spominke pene

Vzmetnica iz pene - različni materiali in velikosti vaših ležišč

Le kdo si ne želi kvalitetnih vzmetnic, ki nudijo dober počitek ali spanec? Vzmetnice iz pene in vzmetnice iz lateksa poskrbijo za to, da je vaše spanje kvalitetno, zjutraj pa se zbudite naspani in pripravljeni za nov dan. Med vzmetnicami iz pene je še posebej zanimiva vzmetnica iz spominske pene, ki se med spanjem prilega obliki vašega telesa, zjutraj ko vstanete pa se vzmetnica povrne v osnovno obliko. Na voljo je več različnih materialov, med katerimi prevladujejo ležišča iz pene ali lateksa, obenem pa lahko tako pri vzmetnicah iz lateksa, kot vzmetnicah iz pene izbirate med standardnimi velikostmi iz naše ponudbe ali pa se odločite za vzmetnico po meri.

Vzmetnice iz spominske pene so na voljo tudi za vaše najmlajše

Tako kot odrasli tudi otroci potrebujejo miren spanec, zato lahko med našimi ponudbami vzmetnic iz spominske pene najdete tudi ležišča iz pene za otroke. Ne glede na velikost ali starost vašega otroka lahko izbirate med standardnimi ležišči iz pene za otroke ali pa se odločite za vzmetnico iz spominske pene po meri. Prepričani smo, da se bo spanec vašega otroka miren in udoben. V kolikor se želite prepričati o tem, obiščite naš salon in se ulezite na vzmetnico iz pene. Odločitev o novi vzmetnici bo enostavna.

http://www.aniles.eu/

Vzmetnica iz spominske pene