LED svetila predstavljajo moderen način osvetlitve prostora

Aniles - salon svetil Ljubljana

LED svetila spadajo med najmodernejše načine osvetljevanja prostorov. So energijsko varčne, poleg tega pa imajo tudi izredno dolgo življenjsko dobo. Prav zaradi teh lastnosti lahko LED svetila označimo za zelo ekološki način osvetlitve. V našem salonu svetil v Ljubljani vam nudimo bogato ponudbo različnih modelov LED svetil, ki se bodo podala v čisto vsak dom. Našli boste LED luči za otroško sobo, spalnico, kuhinjo, vitrine, hodnike, stopnišče, LED svetila za dnevno sobo in preostalo LED notranjo razsvetljavo, poleg tega pa vam nudimo LED svetila tudi za zunanje prostore. Njihova svetloba je mehka in zelo prijetna za človeške oči, zato boste ob njej lahko sproščeno delali, brali, tipkali in počeli druge stvari, ki zahtevajo dovolj močno, a nemotečo svetlobo.

Svetila za dnevno soboSvetila za dnevno sobo

Svetila za dnevno sobo so izrednega pomena, saj v tem prostoru običajno preživimo večino svojega prostega časa. Omogočati morajo prijetno in sproščujočo svetlobo, ki ne utruja oči tudi takrat, ko v prostoru preživimo veliko časa. LED svetila za dnevno sobo so odlična rešitev, saj poleg umirjene svetlobe nudijo tudi možnost različnih barvnih odtenkov svetlobe. Na ta način lahko LED svetila za dnevno sobo postanejo dekorativna svetila in inovativna oblikovalska rešitev. V salonu svetil v Ljubljani si lahko ogledate bogato ponudbo (tudi stenskih svetil), naši svetovalci pa vam bodo pri izbiri z veseljem pomagali.

Pričakujemo vas v našem salonu svetil (Ljubljana - Šentvid)

Vljudno vabljeni v salon svetil Aniles v Ljubljani na Kernovi cesti 16. Strokovno usposobljeni zaposleni si vedno vzamejo čas za kupca, mu razložijo prednosti in omejitve določenih svetil ter pomagajo pri izbiri optimalnega svetila za vaš prostor. Končna odločitev je seveda vaša, mi pa smo tam, da vam olajšamo iskanje in nudimo pojasnila.

Salon svetil v Ljubljani je odprt od ponedeljka do petka od 9:00 - 12:00 in 15:00 - 19:00, ob sobotah pa od 9:00 - 12:00.

Aniles d.o.o. | LED svetila so moderna, varčna in estetska rešitev za vaš dom - povezave na našo stran:

  • LED svetila
  • Svetila za dnevno sobo
  • Salon svetil Ljubljana