Pošlji povpraševanje

Sun Island

 

Sun Island oz. Sun Island resort & spa je največje letovišče na Maldivih in obenem tudi cenovno najbolj dosegljivo. Sun Island resort se nahaja v Indijskem oceanu, natančneje na otoku Nalaguraidhoo, 107 km južno od mednarodnega letališča Malé, do katerega vodijo ugodne letalske povezave preko Istanbula ali pa preko Benetk in Rima.

Nastanitvene možnosti na Sun Islandu so udobne in ugodne: lahko izbirate med kopenskimi bungalovi oz. apartmaji, skritimi v sencah čudovitih palm in pa vodnimi bungalovi oz. vilami, zgrajenimi na čudovito turkizni vodi Indijskega oceana.

Kaj početi, ko prispemo na rajsko otočje? Izredno raznovrstne organizirane dejavnosti lahko izberete v sklopu Sun Island resorta ali pa pri lokalnih domačinih. Slednja opcija je po navadi cenejša in bolj osebna izkušnja. Ko se naveličamo sprehajanja po čudovitih peščenih plažah v senci palmovih dreves in kopanja v turkizni vodi, se lahko odpravimo na vožnjo s kanuji, lahko pa se spustimo tudi po morsko gladino v slogu snorklanja ali pa pravega potapljanja z bombo. Za slednje imamo na voljo tudi kratek potapljaški tečaj.

Prav posebno doživetje pa je plavanje z največjo ribo na svetu: morskim psom kitovcem. A to je le začetek dolgega seznama dejavnosti, ki jih lahko odkrijete na Sun Islandu; posebna izkušnja je na primer tudi srečanje z lokalno kulturo in zelo pestro eksotično hrano.