Čudovita destinacija Sharm El Sheikh


Sharm El Sheikh je ena izmed prvovrstnih in najbolj priljubljenih letoviških destinacij v Egiptu, ki se nahaja ob Rdečem morju. Prvi vtis te izjemne destinacije predstavlja njena arhitektura, ki očara prav vsakogar. Mestece je znano turistično območje, kjer se nahajajo številni Sharm El Sheikh hoteli, restavracije in trgovine s spominki ter dobre avtobusne povezave vzdolž obale.

Poleg čudovitih nastanitev vas bodo zagotovo očarale številne znamenitosti, kot so na primer stara tržnica v starem mestnem jedru Naama Bay, ali pa mošeja, ki se nahaja v njeni bližini. Poskrbljeno je tudi za nakupovalne navdušence, katere bo razveselilo nakupovalno središče s številnimi restavracijami, bari in raznimi aktivnostmi, kot je na primer celo drsanje.

sharm el sheikh potapljanje

Sharm El Sheikh je raj za vse ljubitelje potapljanja z jeklenko (ali potapljanja na dah), saj s svojo morsko ponudbo pričara zares nepozabno izkušnjo. Vendar pa to ni edini vodni šport, ki vam ga nudi letovišče Sharm El Sheikh. Odločite se lahko tudi za windsurfing, jadranje, ribolov ali kaj podobnega. Omogočeni so vam tudi izleti s čolnom s steklenim dnom ali pa izleti s podmornico – katerokoli doživetje, za katerega se odločite, bo poskrbel za vaš nepozaben dopust. 

Osrednji del letovišča se nahaja v zalivu Naama Bay, kjer lahko najdete številne edinstvene in prikupne bare, restavracije ali diskoteke. Poskrbljeno je za vse ljubitelje nočnega življenja, saj Sharm El Sheikh hoteli, bari in diskoteke nudijo precej dinamično nočno zabavo. Ob pokušanju lokalnih jedi in pijače boste, polni z energijo, lahko preplesali do jutra.

Sharm El Sheikh predstavlja izjemno turistično destinacijo, kjer lahko spoznate ljudi iz vsega sveta, kar je še ena izmed dodatnih odličnih možnosti pri pridobivanju novih, mednarodnih prijateljev. Predstavlja enega izmed najboljših krajev, ki ga (poleg seveda piramid), morate obiskati v Egiptu.

sharm el sheikh hoteli

Sharm El Sheikh hoteli all inclusive

Sharm El Sheikh hoteli all inclusive predstavljajo idealno potovalno destinacijo za vse, ki želijo na počitnicah združit sonce, plažo, mir, sprostitev in zabavo ter odlično hrano in avanture. Edinstveno letovišče s sodobno infrastrukturo in luksuznimi hoteli je idealno za prijetne družinske počitnice in raj za vse ljubitelje potapljanja.

Neverjetno živahno podvodno življenje, toplo morje in nešteto priložnosti za sproščeno ali aktivno preživljanje prostega časa so le nekateri od razlogov, zakaj ga morate obiskati. Sharm El Sheikh hoteli all inclusive vam omogočajo izvrstno postrežbo ter hrano, kar vam bo še dodatno izboljšalo vaš dopust.

sharm el sheikh hotels 5 star

Hoteli s 60km obalo in visokimi puščavskimi sipinami predstavljajo sanjsko počitniško destinacijo. Vključujejo nočno življenje, lahko dostopna mesta za potapljanje in vrhunsko kulinariko – zaradi vsega tega boste razumeli, zakaj se mnogi iz leta v leto vračajo v Sharm El Sheikh.

Kraj vam nudi, da lahko izbirate med neštetimi obalnimi letovišči, kjer Sharm El Sheikh hoteli all inclusive nudijo številne dodatne aktivnosti, kot so na primer tečaji joge za otroke, ure trebušnega plesa in izvrstne vodne parke, kjer se lahko zabava prav vsak.

Sharm El Sheikh Hotels 5 star so še posebej odlične ponudbe vrhunske postrežbe, opreme in ostale ponudbe za ugodno ceno. Vaša naloga je le, da poiščete najboljšo ponudbo, ki vam bo ustrezala in vaše nepozabne počitnice so tukaj.

Pri tem vam lahko pomaga turistična agencija Počitnice.si, ki vam omogočajo ogled ponudb za nastanitev in letalske odhode v Egipt, kar vam bo olajšalo vašo izbiro. Poskrbijo za vse potrebne informacije, ki jih potrebujete ob obisku Sharm El Sheikha.

sharm el sheikh hotel ghazala gardens


Sharm El Sheikh Hotel Ghazala Gardens

Le pet minut hoje od središča zaliva Naama in pet minut do plaže, Sharm El Sheikh Hotel Ghazala Gardens ponuja popolno ravnovesje obsega in ponudbe. Obdajajo ga čudoviti vrtovi, bogati z eksotičnimi rastlinami in bazeni v laguni, ki dajejo resnično tropski občutek.

V ponudbi sob ob bazenih lahko celo odplavate kar s svoje terase! Sharm El Sheikh Hotel Ghazala Gardens spada pod hotele s štirimi zvezdicami in ponuja vse, kar ste si kadarkoli želeli.

Hotel vam v svojem sklopu nastanitve nudi zasebno plažo, ki se nahaja v neposredni bližini, bazenski kompleks, wellness kompleks, zabavne in športne aktivnosti, kot so: nočni klubi (DJ-i), knjižnica, odbojka na mivki, potapljanje, namizni tenis in podobno.

Poskrbljeno je tudi za hrano in pijačo, kar vam omogočajo številne restavracije in tudi bari, v katerih se lahko sprostite in zabavate. Pozabljeno pa ni niti na družine, ki so oskrbljene z otroškimi posteljicami, otroškimi klubi in otroškimi zunanjimi igrišči.

Sharm El Sheikh hoteli poskrbijo torej prav za vse in za vsakogar: izpolnjena vam bo vsaka želja; v kraju Sharm El Sheikh, ki bo poskrbel za vaš sanjski oddih.

sharm el sheikh hotel all inclusive