Zelene strehe imajo visoko estetsko vrednost


Zelene strehe navdušujejo s svojim čudovitim izgledom in znatno polepšajo vaš objekt. Vse več investitorjev se odloča za zelene strehe, saj gre za zanimiv modni trend, ki prevladuje v sodobnem gradbeništvu. V našem podjetju vam nudimo vse, kar potrebujete za izgradnjo zelene strehe. Smo podjetje, ki dobavljamo vse vrste strešnih kritin in ena od njih je tudi zelena streha. Pomembno je, da so vsi materiali, ki jih vgradite, najvišje kvalitete, saj je streha eden najpomembnejših delov vsakega objekta. Pravijo ji tudi peta fasada, saj ne onemogoča vstopa le padavinam, ampak tudi preprečuje vdor mrzlega zraka pozimi ter vdor vročega zraka v poletni vročini. Tako sta omogočena udobje in ne nazadnje tudi kvaliteta življenja stanovalcev objekta. Zelene ravne strehe zaradi čudovitih rastlin za zelene strehe postajajo vse bolj priljubljene. Debelina zelene strehe se razlikuje glede na tip rastlin za zelene strehe. Od slednjega pa je odvisna tudi cena zelene strehe. Cena zelene strehe je tisto, kar zanima številne investitorje, ki stopijo v stik z nami in nas prosijo za nasvet.

VEČ O RAVNIH STREHAH


Zelena streha je pomembna z estetskega vidika

Zelena streha ima visoko estetsko vrednost, zato je ceno zelene strehe vredno plačati. Ko plačate ceno zelene strehe, namreč dobite čudovite rastline za zelene strehe, ki poživijo in olepšajo vaš objekt. Zelene ravne strehe se sicer pogosto ne vidijo s tal, a pogled z višjih nadstropij nanje je čudovit. Debelina zelene strehe se razlikuje glede na vrsto posamezne zelene strehe. Tako poznamo ekstenzivne in intenzivne zelene strehe. Slednje pomenijo vključevanje dreves in grmovnic na strehe, kar je še lepše, saj imate na strehi pravi strešni park. Seveda je v tem primeru potrebno poskrbeti za varnost in drevesa vpeti s posebnimi pletenicami, da jih ne bi na tla odpihnil orkanski veter. Tudi grmovnice potrebujejo posebno nego, saj jih je v času suše potrebno zalivati podobno kot drevesa. Seveda pa ne smemo pri enih ali drugih nikakor pozabiti na obrezovanje in gnojenje. Debelina zelene strehe je največja pri drevesih, medtem ko grmovnice in trava zahtevajo manjšo debelino zelene strehe. Cena zelene strehe z intenzivnimi rastlinami je seveda višja, saj gre za zahtevnejše zelene ravne strehe v smislu investicij in vzdrževanja.

Zelena strehaRavne in zelene strehe


Cena zelene strehe je ugodna

Cena zelene strehe je ugodna, saj z montažo zelene strehe dobite res veliko. Živa bitja na zeleni strehi so nekaj najlepšega, kar lahko ponudi sodobno gradbeništvo. Zelena ravna streha je tako estetska pridobitev, ki je bodo veseli predvsem tisti investitorji, ki so ekološko osveščeni, saj so zelene strehe usklajene s trajnostnim razvojem. Lepo je, ko lahko košček narave, ki smo ga odvzeli naravi med gradnjo objekta, vrnemo v obliki rastlin za zelene strehe.


Zelene strehe vam prodamo v podjetju, ki posreduje vse kritine

Naša velika prednost je v tem, da poznamo prav vse kritine, ki jih lahko dobite na trgu. Ne glede na to, ali gre za ravne ali poševne strehe, vam bomo z veseljem pomagali z informacijami o tem, kakšne so vaše možnosti. Ponudili vam bomo najboljše materiale, ki jih za vas proizvajajo najboljši proizvajalci, ki se ponašajo z že zelo dolgotrajno tradicijo.


Cena zelene strehe je pri nas konkurenčna

Trudimo se, da je cena zelene strehe pri nas ugodna in konkurenčna, kakor se tudi trudimo, da bi bile pri nas konkurenčne cene vseh materialov, ki jih prodajamo. Dobro je, če v času, ko nas še vedno pestijo velika draginja in posledice gospodarske krize, lahko sklenemo dober posel oziroma opravimo dober nakup.

KRITINA ZA RAVNE STREHE