Pošlji povpraševanje

Pestra izbira kakovostnih vhodnih vrat

Vhodna vrata predstavljajo pomemben del vsakega doma, zato je pred nakupom dobro premisliti, kakšna si želimo. Tako se bomo lahko z veseljem vračali v naše stanovanje ali hišo, saj bomo z našimi novimi vhodnimi vrati zadovoljni. Kakovostna vhodna vrata so pri podjetju M-Sora kakovostna in trdna, obenem pa so tudi lepa na pogled. Oglejte si široko ponudbo in si odprite vrata do lepšega vhoda v vaš dom!

Lesena vhodna vrata

Lesena vhodna vrata ročne izdelave

Iščete nova lesena vhodna vrata? V podjetju M-Sora lahko najdete različne modele, ki vas bodo navdušili nad kakovostjo izdelave. Les vhodna vrata so na voljo v različnih vrstah lesa, kot so smreka, macesen in hrast. Lesena vhodna vrata Modern so sestavljene posebne večslojne plošče z okvirjem iz masivnega lesa in dvoslojnega izolacijskega stekla. Lesena vrata s steklom, bodo v vaš dom spustila svetlobo, vaša masivna lesena vhodna vrata pa dodatno obogatila zunanjost vaše hiše ali stanovanja. Lesena vhodna vrata Vetro so predvsem zaradi emajliranega stekla črne barve posebnega videza, saj tako dodajo dodaten učinek že na vhodu vašega doma. Les vhodna vrata Classic pa so veliko več kot le vrata. Zaradi klasičnega oblikovanja so primerna tako za menjavo starih vhodnih vrat, kot za novo zgrajene moderne objekte. Vsa lesena vrata so izdelana v skladu z visokimi varnostnimi standardi, ki zagotavljajo, da se boste po vgradnji novih vhodnih vrat počutili varno in neobremenjeno.

Alu-les vhodna vrata brezhibnih oblik

Alu vhodna vrata so pri strankah podjetja M-Sora še posebej zaželena, saj ponujamo brezkompromisno trdnost in čvrstost, estetsko privlačnost in popolno varnost. Alu-les vhodna vrata Modern s troslojnim izolacijskim steklom, ki je varnostno na obeh straneh, omogočajo visoko zanesljivost. Alu vhodna vrata Vetro so razveselila že mnogo kupcev. S kombinacijo aluminija, lesa in emajliranega črnega stekla predstavljajo odlično priložnost za vse, ki iščete nova vhodna vrata. Lahko se odločite za alu vhodna vrata z dodanim steklom, ki omogočajo dodatno svetlobo v prostor za njimi. Alu-les vhodna vrata Classic pa veljajo za izbiro, s katero ne morete zgrešiti. Klasična oblika z zanimivimi detajli odlično popestri vaš dom, s trojnim tesnjenjem omogočajo tudi dodatno stopnjo zanesljivosti.

Alu vhodna vrata

Po nova vhodna vrata v M-Sora

Za nakup novih vhodnih vrat je pravi naslov za vas podjetje M-Sora! Naše zadovoljne stranke pritrjujejo, da so naša vhodna vrata mojstrsko ročno delo, brezhibno izdelanih detajlov in oblik. Priporočamo, da si ogledate našo široko ponudbo in si preberete več podrobnosti o lesenih ali alu-les vratih. Vsa naša vrata, lesena ali alu-les vhodna vrata, so unikaten in ročno izpiljen izdelek, v svojem bistvu popolna: od same zamisli pa do brezhibne izdelave.