Zunanje ploščice - italijanska kvaliteta priznanih proizvajalcev

Trgovsko podjetje Kersan, ki deluje na Litijski cesti 13a v Trzinu je na slovenskem trgu prisotno od leta 1990 in se ukvarja s prodajo visoko kvalitetnih keramičnih notranjih in zunanjih ploščic. V našem salonu nudimo vrhunsko priznano italijansko keramiko, zunanje nedrseče ploščice granitogres, notranje ploščice in ostalo sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo in dodatke priznanih proizvajalcev, ki zagotavljajo vrhunsko kvaliteto. Vsaki stranki se pri nakupu notranjih ali zunanjih ploščic posvetimo individualno, svetujemo pri izbiri in vam po želji naredimo izris v programu 3d Vi-Soft, kjer lahko podrobneje vidite, kako bodo izgledale vaše zunanje ploščice. Smo zaupanja vredno podjetje pri prodaji zunanjih ploščic, kar dokazuje pridobljen certifikat, obenem smo leta 2011 prejeli tudi priznanje kot eno najuspešnejših podjetij v naši kategoriji. Naše zunanje ploščice so nedrseče, imajo dolgo življenjsko dobo in so izjemno enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Prepričani smo, da bodo zunanje ploščice popestrile vaš dom in okolico ter se boste počutili kot v raju. Obiščite nas in si zagotovite svoje zunanje ploščice po izjemno ugodni ceni.

Zunanje keramične ploščice Zunanje ploščice

Zunanje ploščice ne vpijajo veliko vode in imajo dolgo življenjsko dobo

Si želite imeti urejeno okolico vašega doma oz. želite poskrbeti za prijetno in varno uživanje ob bazenu? Zunanje ploščice podjetja Kersan so odlična rešitev za različne vrste okolic ali teras, saj so nedrseče zunanje ploščice, ki imajo matirano oz. profilirano zgornjo plast, kar pomeni, da tudi, ko so zunanje ploščice mokre, preprečujejo zdrs. Pri izbiri kvalitetnih zunanjih ploščic je pomembno, da ne vpijajo vode in umazanije iz tal in zgornjih površin, ter da so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, saj se zunaj nabira veliko več umazanije. Zunanje ploščice se očistijo zgolj z vlažno krpo, obenem pa zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Zagotovite si ploščice, ki ne drsijo.

KAKOVOSTNE NEDRSEČE ZUNANJE KERAMIČNE PLOŠČICE

Zunanje nedrseče ploščice za terase, balkone, dvorišča in zimske prostore

Zunanje nedrseče ploščice se od notranjih razlikujejo v tem, da so veliko bolj trpežne, saj so izpostavljene različnim vremenskih dejavnikom od spremembe temperature do vode, snega in toče, obenem pa zunanje nedrseče ploščice prenesejo veliko večje obremenitve. Zunanje ploščice, ki ne drsijo imajo posebno označevanje protizdrsnosti z oznakami R9-R12, večja kot je številka, večja je protizdrsnost in boljše so zunanje ploščice. Največjo trdnost, protizdrsnost in varnost dobimo s kvalitetnimi nedrsečimi zunanjimi ploščicami granitogres, ki imajo kakovostno sestavo in način obdelave, kar omogoča večje obremnitve zunanjih nedrsečih ploščic. Granitogres zunanje keramične ploščice so odporne na zmrzal in ne vpijajo vode iz tal in na njih ter so trdnejše kot glinene ploščice. Nudimo pestro izbiro in motive ter različne debeline zunanjih keramičnih ploščic, ki ne drsijo. Pridružite se našim zadovoljnim kupcem zunanjih ploščic, ki so naša najboljša referenca in se odločite za kvaliteto, ki bo popestrila vaš dom in ga naredila prijetnega in varnega za bivanje.

Zunanje ploščice po ugodni ceni v podjetju Kersan

Zunanje ploščice popestrijo vaš dom, a morajo biti odporne proti vremenskim spremembam in kar je še pomembneje funkcionalne v vseh letnih časih od poletja do zime. Prepričani smo, da so nedrseče zunanje ploščice idealne za vas, saj so odporne tako proti mrazu in snegu, kot proti dežju in soncu, kar vam zagotavlja kvalitetno in prijetno bivanje ne glede na vreme, obenem pa se boste počutili varno in ne boste razmišljali o zdrsu, ki bi se vam lahko zgodil. V kolikor imate glede zunanjih ploščic kakršnokoli vprašanje od debeline, vzorcev in cene, nas lahko kontaktirate preko telefona ali emaila ter se oglasite v našem salonu, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali in svetovali o pravilni izbiri. Naš ponos so zadovoljni kupci, ki se jih je v letih delovanja nabralo več kot tisoč in prepričani smo, da tudi vam lahko polepšamo okolico s kvalitetnimi zunanjimi nedrsečimi ploščicami. Zagotavljamo vam kakovost in ugodno cenozunanjih keramičnih ploščic.