Moderne talne ploščice za kopalnico za vsak okus

Keramične ploščice so prevladujoči element vsake kopalnice, saj jih najdemo tako na steni kot na tleh. Zato moramo nujno izbrati takšne, ki nam bodo všeč dlje časa. Zaradi pestre izbire keramičnih ploščic pa odločitev, katere ploščice izbrati, zagotovo ni enostavna. Danes so moderne talne ploščice različnih oblik, barv in velikosti. Še posebej moderne so večje talne ploščice, ki se nato lahko kombinirajo z mozaiki ter drugimi stenskimi dekoracijami, kar vaši kopalnici pričara svojstven videz. Medtem ko so večje keramične ploščice bolj primerne za večjo kopalnico, pa za manjše kopalnice priporočamo ploščice srednje velikega formata.
Vedno pogosteje so moderne tudi talne ploščice v naravnih barvnih odtenkih, ki ponazarjajo odmik človeka od sodobnega, hitrega načina življenja, in povezavo z umirjeno naravo. Vaša kopalnica bo tako videti brezčasna in moderna v vsakem obdobju.

Moderne nedrseče talne ploščiceTalne ploščice za kopalnico

Po moderne talne ploščice v Salon keramike Kersan

Podjetje Kersan vam nudi visokokakovostne keramične stenske in talne ploščice za kopalnico različnih italijanskih in španskih proizvajalcev. Kopalniške ploščice odlikujejo lep videz, dolga življenjska doba, enostavno vzdrževanje, odpornost, pa tudi dobra prevodnost toplote. V našem prodajnem programu vam nudimo moderne talne ploščice različnih oblik, dimenzij in barv. V zadnjem času so moderne talne ploščice mozaik, ki moderno popestrijo videz vaše kopalnice.

PREVERITE MODERNE KERAMIČNE PLOŠČICE

Nedrseče talne ploščice za zunanje površine zagotavljajo popolno varnost

Pri izbiri ploščic, namenjenih zunanjim površinam, je še posebej pomembno, da se te nedrseče. Talne ploščice bodo namreč izpostavljene najrazličnejšim vremenskim razmeram, zato morajo biti izredno trdne, hkrati pa preprečevati vpijanje vode. Poleg tega so nedrseče talne ploščice odporne proti zmrzali, obrabi, poškodbam in tudi vpojnim madežem. Zunanje nedrseče talne ploščice so uporabne za prekrivanje najrazličnejših površin. Zelo dobro se obnesejo za prekrivanje teras in balkonov, vrtnih potk in obrobe bazena. Zunanje nedrseče talne ploščice so tako smiselna izbira predvsem z varnostnega vidika, saj zmanjšujejo tveganje za nezgode. Zakaj bi tvegali, ko pa se lahko zavarujete vnaprej?

Preverite naše akcije.