Keramične ploščice za kopalnice vaših sanj

Imeti lepo in sijočo kopalnico, katero nam bodo zavidali vsi naši gostje so verjetno sanje vsakega izmed nas, zato vam v podetju Kersan nudimo kvalitetene keramične ploščice za kopalnice, s katerimi boste naredili prvi korak k vaši sanjski kopalnici. V trgovskem podjetju Kersan se že od svojih začetkov leta 1990 trudimo zagotoviti našim strankam visoko kvalitetne keramične ploščice, obenem pa v našem prodajnem salonu v Trzinu nudimo tudi italijansko keramiko, mozaike, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in ostale dodatke priznanih proizvajalcev. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in prepričani smo, da boste z našimi keramičnimi ploščicami različnih dimenzij izjemno zadovoljni tako vi, kot vaši najbližji. Nudimo ugodne akcije keramičnih ploščic, ki si jih lahko ogledate na spletu ali pa se oglasite osebno v našem salonu, kjer vam bodo naši strokovnjaki pomagali izbrati primerne ploščice za vas.

keramične ploščice za dnevno sobo v akciji


Keramične ploščice za kopalnice so kvalitetne in obstojne

V našem podjetju se zavedamo, da morajo biti keramične ploščice za kopalnice izjemno kakovostne, zato nudimo visokokovalitetne ploščice različnih proizvajalcev, priznanih blagovnih znamk s širokim razponom cen. Tako lahko vsak najde ploščice, ki mu ustrezajo tako vizualno kot tudi cenovno. S pomočjo naše tradicije in skozi leta poslovanja, imamo ekskluzivo z večjimi italijanskimi proizvajalci za keramične ploščice za kopalnice, kar pomeni, da so naši dobavni roki hitri, obenem pa si lahko privoščimo zgoraj omenjeni cenovni razpon. Zavedamo se svojih prednosti, še posebej prilagodljivosti, saj se vsakemu kupcu prilagodimo, poslušamo njegove želje in se mu posvetimo individualno, saj mu le tako lahko ponudimo produkt, s katerim bo zadovoljen. Nudimo veliko akcij in vrst keramičnih ploščic, od tistih za dnevno sobo, kopalnico in ostale notranje prostore, do zunanjih keramičnih ploščic, ki bodo polepšale okolico vašega doma in ga tudi navzven polepšale. Obiščite nas in se prepričajte.


Keramične ploščice za kopalnice - 3d izris

V zadnjem času vse bolj opažamo, da sprememba kulture bivanja postavlja nove izzive pri opremljanju prostorov naše hiše ali stanovanja, saj si vsi želimo da bi lahko v enem prostoru ali pa celotnem domu združili estetiko z večno uporabnostjo. Z našimi kakovostnimi keramičnimi ploščicami za kopalnice ter ostali izdelki iz keramike vam bodo zagotovili ravno to, obenem pa bojo izpolnili vse naše in vaše želje. V kolikor ne verjamete, o naši kvaliteti govori več kot tisoč zadovoljnih kupcev, ki smo jim omogočili kopalnico iz sanj. Ena izmed pomembnih prednosti v našem podjetju je tudi 3d izris prostora, kjer si naše stranke lažje predstavljajo kako bo prostor izgledal, kakšno pohištvo in ploščice izbrati, obenem pa vam lahko naši strokovnjaki tudi svetujejo, saj imajo na tem področju dolgoletne izkušnje. Naše keramične ploščice za kopalnice imajo dolgo življenjsko dobo, zato je pomembno, da se odločite pravilno, saj bodo v vaši kopalnici dolgo časa.

TUDI DNEVNO SOBO LAHKO OPREMITE S KERAMIČNIMI PLOŠČICAMI


Keramične ploščice - ugodne akcije notranjih in zunanjih

V našem podjetju in na spletni strani zagotavljamo kakovostne in ugodne akcije keramičnih ploščic, od keramičnih ploščic za dnevno sobo in kopalnico, kuhinjo in hodnike z različnimi imitacijami lesa in kamna, do zunanjih keramičnih ploščic. Zunanje keramične ploščice so izjemno primerne za vaš vrt ali okoli bazena, saj bodo popestrile vašo okolico. Keramične ploščice v naših akcijah imajo izjemne lastnosti od lepega izgleda, dolge življenjske dobe, lahkega vzdrževanja pa vse to izjemne odportnosti in prevodnosti toplote. Prepričani smo, da boste, ne glede na izbiro, izjemno zadovoljni z našimi izdelki in boste dober glas o nas posredovali tudi naprej. V kolikor imate glede keramičnih ploščic za kopalnice kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. Mi smo pravi naslov za keramične ploščice, zato obiščite našo spletno stran in si v akcijah zagotovite svoje.

Keramične ploščice za kopalnice različnih dimenzij