Keramične ploščice - akcije podjetja Kersan

Akcija keramičnih ploščic je način, kako kljub omejenemu proračunu priti do kakovostnih izdelkov. V podjetju Kersan za svoje stranke redno pripravljamo različne akcije - tako keramičnih ploščic kot kopalniške opreme in drugih izdelkov. Spremljajte našo spletno stran, če želite izvedeti prvi in si priskrbeti resnično ugodne kopalniške ploščice.


Keramične ploščice - dimenzije

Naše akcije zajemajo keramiče ploščice različnih dimenzij - od najmanjših do največjih velikosti. Se sprašujete, kako sploh izbrati ustrezne keramične ploščice? Dimenzije so načeloma odvisne predvsem od vaših preferenc, kljub temu pa obstaja nekaj splošnih smernic, ki vam lahko pomagajo pri izbiri. Tako naj bi bile dimenzije zunanjih keramičnih ploščic načeloma nekoliko večje, podobno pa so večje velikosti večinoma tudi talne keramične ploščice. Seveda pa je bistveno predvsem to, da se izbrane ploščice ujemajo z ostalo opremo, obenem pa je še posebej pomembno, da se pred nakupom natančno premeri površino za polaganje, čemur se nato prilagodi izbiro dimenzij keramičnih ploščic. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi in po želji naredimo tudi 3D-izris, ki omogoča še večjo natančnost.


Akcija talnih keramičnih ploščicVelika izbira talnih keramičnih ploščic

Pogosto boste pri nas našli različne talne keramične ploščice v akciji. Glavna prednost talnih keramičnih ploščic je, da so enostavne za čiščenje, zato so še posebej dobra rešitev za prostore, v katerih je neizogibno, da se tla pogosto umažejo. Tako se talne keramične ploščice najpogosteje uporabljajo v kuhinjah, kopalnicah, shrambah, na stopniščih, v garažah, na balkonu, v pralnicah itd., z njimi pa je mogoče opremiti tudi druge prostore v stanovanju - za ta namen so še posebej uporabne keramične ploščice v imitaciji lesa. Glavna odlika keramičnih ploščic v imitaciji lesa je, da združujejo estetiko s funkcionalnostjo. V primeru, da vam uspe ujeti eno izmed naših akcij keramičnih ploščic, ki pogosto vključujejo tudi omenjeni dizajn ploščic, pa lahko temu dodamo še ugodno ceno.


Kuhinja - središče vsakega doma

Kuhinja je prostor, v katerem se najpogosteje zbira vsa družina, zato je pomembno, da ji pri opremljanju posvetimo še posebno pozornost. Na to smo mislili tudi v podjetju Kersan, kjer svoje stranke redno razveseljujemo z akcijami keramičnih ploščic za kuhinjo - tako stenskih kot talnih. Poleg njihove praktičnosti vam moderni in izvirni dizajni, značilni za naše keramične ploščice za kuhinjo, omogočajo, da se prepustite svobodnemu kombiniranju barv, velikosti in vzorcev. Tako boste kuhinji vtisnili svoj osebni pečat, ki bo zagotovo navdušil tudi vaše goste.

Kersan d. o. o. | Keramične ploščice v akciji - kakovostni izdelki po osupljivo nizkih cenah