Keramične ploščice: ugodno nakupovanje keramičnih ploščic za hišo in kopalniške opreme

Keramične ploščice so ugodna in praktična izbira pri opremljanju hiše - za keramične ploščice namreč velja, da je mogoče z njimi uspešno nadomestiti številne druge gradbene materiale. Tako povečamo funkcionalnost površin, pri čemer lahko ohranimo želeni videz (na voljo so na primer celo keramične ploščice v imitaciji lesa), obenem pa so keramične ploščice precej bolj poceni kot večina drugih materialov. Mogoče je torej trditi, da so keramične ploščice ugodna izbira v najširšem možnem pomenu besede.


Ugodne keramične ploščice za hišoUgodna cena keramičnih ploščic za vso hišo

Precej pogost je predsodek, da so keramične ploščice namenjene zgolj opremljanju kopalnic, v resnici pa je jih je mogoče uporabiti za najrazličnejše prostore v hiši. Keramične ploščice so lahko ugodna rešitev celo za spalnice in dnevne sobe. Poleg keramičnih ploščic za hišo boste v ponudbi podjetja Kersan našli tudi ugodne keramične ploščice, namenjene predvsem opremljanju okolice vašega doma. Nasploh je pomembno, da so ploščice vzdržljive, odporne na pritiske, poškodbe in obrabo, kar pa še posebno velja za zunanje keramične ploščice. Ugodno ponudbo, ki jo s posebno skrbnostjo in posluhom za potrebe naših strank pripravljamo v podjetju Kersan, dopolnjujejo občasne dodatne akcije keramičnih ploščic za kuhinjo in druge opreme, ki jih lahko spremljate na naši spletni strani, lahko pa nas tudi osebno obiščete v Trzinu (v bližini Ljubljane) v našem salonu kopalnic in keramičnih ploščic.


Opremljanje kuhinje

Čeprav se keramične ploščice vse bolj uveljavljajo kot vsestransko uporaben material, pa so še vedno najbolj iskane za opremljanje kuhinj in kopalnic. V kuhinji jih je mogoče uporabiti za prekrivanje tal ali delovnih površin, zelo priljubljene pa so tudi stenske keramične ploščice za kuhinjo. Med pripravo jedi namreč pogosto prihaja do nezgod, ki se jim je kljub pazljivosti težko povsem izogniti. S pomočjo stenskih keramičnih ploščic za kuhinjo boste preprečili težko odstranljive madeže hrane na steni, kar pomeni manj stroškov za pleskanje.


Kakšna je kakovost poceni keramičnih ploščic?

V podjetju Kersan se trudimo, da svojim strankam ponujamo karseda poceni keramične ploščice. Mnogi so prepričani, da so poceni keramične ploščice povezane s slabšo kakovostjo izdelkov, kar pa v našem primeru nikakor ne drži. Ugodne keramične ploščice za kopalnice, ki jih lahko dobite pri nas, so posledice sodelovanja z najbolj uveljavljenimi italijanskimi proizvajalci, ki jim je uspelo v dolgih letih delovanja optimizirati postopek proizvodnje, posledično pa znižati stroške.


Kopalniška oprema

Poleg kakovostnih in poceni kopalniških ploščic se ukvarjamo tudi s prodajo najrazličnejše kopalniške opreme najboljše kakovosti. Obiščite nas v našem salonu kopalnic pri Ljubljani, kjer vam lahko pripravimo tudi 3D-izris kopalnice.

Kersan d. o. o. | Keramične ploščice so ugodna izbira pri opremljanju hiše