Keramika in armature za kopalniceKeramika za kopalnice

 

Keramika za kopalnice je pravzaprav najpomembnejši element pri opremljanju prostora, saj stenske in talne keramične ploščice ustvarijo prostor oziroma postavijo osnovo, na katero se nado dodaja druge elemente, kot so masažne tuš kadi, kopalniško pohištvo, stranišče, bide, umivalnik, armature za kopalnico in druga oprema. Keramika za kopalnice je lahko neopazna in skromna ali pa opazna in iskriva – pomembno je, da vam je všeč. Če v kopalnici ne bo masažne tuš kadi, lahko tja namestite kopalno kad ali običajno prho, armature za kopalnico pa prilagodite svojim potrebam in okusu. V salonu keramike Kersan boste našli prav vse, kar potrebujete za lepo in funkcionalno kopalnico.

 

Armature za kopalnico in masažne tuš kadi

 

Keramika za kopalnice je osnova, na kateri potem gradite. Namesto masažne tuš kadi imate lahko večjo kopalno kad – tudi masažno. Kakšne armature za kopalnico izbrati, je spet odvisno od tega, kaj vam dopušča prostor in kakšen slog želite. V salonu keramike Kersan so vam na voljo klasične in povsem moderne armature ter ostala oprema za kopalnice – stenske in talne keramične ploščice, kopalniško pohištvo, sanitarna keramika in še marsikaj, s čimer bo vaša kopalnica takšna, kot si jo želite. Ker je keramika za kopalnice na voljo v izjemo različnih barvah in vzorcih, vam bomo z veseljem izdelali 3D izris in vam olajšali izbiro.

 

Keramika za kopalnice v salonu keramike Kersan

 

V našem salonu imamo dolgoletno tradicijo prodaje opreme za kopalnice, zato je naša keramika za kopalnice, armature za kopalnico, pa tudi masažne tuš kadi in drugi izdelki za kopalnico izbrani pri najboljših proizvajalcih, s katerimi sodelujemo tako rekoč že od začetka. Ves čas stremimo k temu, da svojim strankam ponujamo najbolj kakovostne izdelke, s katerimi bodo dolgoročno zadovoljni. Zaenkrat lahko rečemo, da smo doseglo svoj cilj in da so naši izdelki vrhunske kakovosti. Obiščite salon keramike Kersan in se prepričajte – ne bomo vas razočarali.

 

Kersan | Keramika za kopalnice, armature za kopalnice in druga oprema - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
Keramika za kopalnice, armature za kopalnico, masažne tuš kadi, talne keramične ploščice, kopalniško pohištvo 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA