Keramične ploščice za kopalnico - akcija prinaša prihranek pri nakupu

Keramične ploščice v akciji predstavljajo najboljšo izbiro za kopalnico. Kopalnica je prostor, v katerem se pogosto zadržuje vlaga, zato je vanj najbolj smiselno položiti keramične ploščice. Tako talne kot stenske keramične ploščice so preproste za vzdrževanje in čiščenje, predvsem pa so odporne in vzdržljive. Keramične ploščice v kopalnici ne bodo začele plesneti. Ker keramične ploščice za kopalnico (akcija je pogosta) odlikuje preprosto vzdrževanje, jih vse pogosteje polagamo tudi v druge prostore našega doma, še zlasti v kuhinjo in v jedilni prostor, pa tudi v dnevne sobe in na hodnike. Prav tako jih najdemo zunaj hiše, na naših terasah in balkonih. Zunanje keramične ploščice se od notranjih razlikujejo predvsem v strukturi materiala, iz katerega so izdelane. Odporne so na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in vpojne madeže, prevlečene pa so tudi s protizdrsno strukturo.

Danes je izbira keramičnih ploščic za kopalnico zelo pestra, Kersan akcija keramičnih ploščic pa bo poskrbela, da bo vaš nakup keramičnih ploščic še bolj ugoden. Na voljo so različne dimenzije, oblike in barve, zato je nakupu ploščic dobro posvetiti kar nekaj pozornosti. Keramične ploščice bodo v kopalnici poskrbele za posebno ozračje in energijo, s tem pa tudi na naše vsakodnevno počutje.

keramične ploščice za kopalnico v akciji

Keramične ploščice za kopalnico - izbira naj bo kljub akciji premišljena

Ker kopalnice ne prenavljamo ravno vsako leto, je nujno da izberemo takšne keramične ploščice, ki nas bodo navduševale še leta in leta. Odločitev za ustrezne talne in stenske keramične ploščice za kopalnico pa danes ni ravno lahka, saj je trg dobesedno preplavljen s keramičnimi ploščicami vseh mogočih barv, oblik in velikosti.

STENSKE KERAMIČNE KOPALNIŠKE PLOŠČICE

Keramične ploščice srednje velikega formata so najbolj primerne za manjše kopalnice, medtem ko se bodo keramične ploščice večjih dimenzij bolj primerne za večje kopalnice. Izredno priljubljene so kopalniške ploščice v nežnih pastelnih barvah, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Kopalniške ploščice v naravnih, toplih in nevtralnih odtenkih pa prinašajo pridih brezčasne elegantce. Poseben in edinstven videz kopalnice boste dosegli tudi z različnimi mozaiki.

Pomembna je tudi kakovost keramičnih ploščic za kopalnice

Pri izbiri ploščic se ne smemo osredotočiti samo na njihov videz. Keramične ploščice za kopalnico morajo biti tudi kakovostne, saj si nihče ne želi ploščic, ki bodo začele plesneti po letu ali dveh.

Vabljeni v Salon keramike Kersan, kjer so vam na voljo kakovostne keramične ploščice, zaradi katerih vaša kopalnica še dolgo ne bo potrebovala obnove.


Salon keramike Kersan se lahko pohvali z najobsežnejšo ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice v akciji na slovenskem trgu. Visokokakovostne porcelanaste in keramične ploščice za kopalnico italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev ter vrhunska keramika za kopalnice nudijo obilico možnosti oblikovanja kopalnice po meri vaših želja. Tako sanitarna keramika za kopalnice kot tudi keramične ploščice za kopalnico so vam na voljo po izjemno ugodnih pogojih, zato le preverite naš cenik.

Keramične ploščice za kopalnico - akcija vključuje ceno s polaganjem

Keramične ploščice pa odlikuje tudi ugodna cena - o tem vas bo prepričal naš cenik za keramične ploščice, ki ga najdete na naši spletni strani. Cene za keramične ploščice so navadno navedene po kvadratnem metru. Cenik je sicer zgolj informativne narave, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Cena polaganja ploščic je navadno sorazmerna s ceno ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste tudi za polaganje odšteli podobno vsoto. Na oblikovanje cene pa vpliva tudi velikost prostora.

Keramične ploščice različnih dimenzij v akciji

Keramične ploščice - akcija lahko vključuje tudi 3D izris kopalnice

Potrebuje vaša kopalnica prenovo ali pa morda gradite novo? Vabljeni v Salon keramike Kersan, kjer boste na enem mestu našli vse potrebno za popolno ureditev prostora. Navdušila vas bo vrhunska italijanska keramika, ki bo v kombinaciji s keramičnimi ploščicami raznovrstnih oblik, velikosti in barv vašo kopalnico naredila popolno. Da si jo boste lažje predstavljali, pa vam naš Salon keramike nudi tudi možnost računalniškega 3D izrisa prostora.

Skupaj z vami bomo prišli do rešitve, ki bo za vas najboljša. Ustvarili si boste kopalnico, v katero boste z veseljem vstopili - tako zjutraj, ko se delovni dan šele začenja, kot tudi zvečer, ko si boste utrujeni želeli sprostitve.