Keramične ploščice - poceni nakup vrhunskih ploščic v Salonu Kersan

S keramičnimi ploščicami lahko tako v prostorih znotraj hiše kot zunaj nje ustvarimo prijeten ambient in okolje za bivanje. Notranje keramične ploščice najpogosteje najdemo v kopalnici, vse bolj priljubljene pa so tudi v kuhinji in drugih bivalnih prostorih.
Salon keramike in kopalniške opreme Kersan Trzin vam za ureditev kopalnice vaših sanj nudi visokokakovostne keramične ploščice različnih oblik, dimenzij in barv priznanih italijanskih in španskih proizvajalcev. Ugodna je tudi njihova cena. Preverite naš cenik izdelkov in se prepričajte sami, da keramične ploščice še nikoli niso bile tako poceni. Še več prihranka pa vam prinašajo tudi posebne akcije za keramične ploščice, ki vam že tako poceni nakup še nekoliko znižajo.
Ne samo, da so naše keramične ploščice poceni in na zalogi, vse so lepega videza, odlikujejo pa jih dolga življenjska doba, preprosto vzdrževanje in izjemna odpornost.

Poceni keramične ploščicePloščice v imitaciji lesaKeramične ploščice - veliko dimenzij

KERAMIKA V IMITACIJI LESA

Keramične ploščice - ustrezne dimenzije glede na velikost prostora

Zaradi pestre izbire keramičnih ploščic odločitev, katere ploščice izbrati za kopalnico, zagotovo ni enostavna. Njihovi izbiri moramo posvetiti kar največ pozornosti, saj sta od tega odvisna ozračje in energija v prostoru. Zato je izredno pomembno, da izberete takšne ploščice, ki bodo ustrezale vašemu okusu in vam bodo všeč tudi čez čas.
Keramične ploščice, katerih dimenzije so velikega formata, so bolj primerne za večje kopalnice, medtem ko so za manjše kopalnice bolj priporočljive keramične ploščice dimenzije srednje velikega formata. Za moderen videz prostora pa lahko poskrbijo tudi mozaik keramične ploščice.
Vedno pogosteje se uporabljajo tudi keramične ploščice (dimenzije so različne) v naravnih barvnih odtenkih, ki ponazarjajo odmik človeka od sodobnega, hitrega načina življenja, in povezavo z umirjeno naravo. Vaša kopalnica bo tako videti brezčasna in moderna v vsakem obdobju.

Vas zanimajo kakovostne, a kljub temu poceni keramične ploščice v imitaciji lesa? Zakaj ne bi obiskali Salona keramike Kersan, kjer vas čakajo poceni keramične ploščice, katerih dimenzije vam bodo zagotovo ustrezale. Vabljeni.

VELIKA IZBIRA POCENI KERAMIČNIH PLOŠČIC