Izolacija strehe – toplotna tudi za poševne strehe


Izolacija notranje strani streheIzolacija strehe je pomemben člen za doseganje udobnega doma, saj s primerno in kvalitetno izvedeno toplotno izolacijo prispevamo k boljši in večji kvaliteti bivanja. Za pomoč pri izbiri primerne vrste toplotne izolacije strehe glede na vrsto strehe se lahko obrnemo na izkušene strokovnjake, ki vedo, katere dejavnike je potrebno upoštevati pri izvedbi izolacije strehe. Izbrati je namreč potrebno primeren material in tip, sledi pa zaporedje slojev, zato kakršen koli nasvet s strani strokovnjaka na tem področju pri izvedbi toplotne izolacije ne bo odveč. V podjetju Fibran bomo z veseljem poskrbeli tudi za izolacijo strehe nad špirovci. Pri nas boste našli samo najbolj kvaliteten izolacijski material.


Toplotna izolacija strehe – natančno načrtovanje in izvedba

Izolacija ravne streheToplotna izolacija strehe zahteva natančno načrtovanje in kasneje seveda tudi kakovostno izvedbo. Material izberemo glede na strešno konstrukcijo, sestaviti pa je potrebno tudi zaporedje slojev izolacije strehe. Odločimo se lahko za izolacijo strehe z notranje strani in sicer v primeru, da je iz katerega koli upravičenega razloga ne moremo izvesti iz zunanje strani. Sicer obstaja pravilo, da toplotno izolacijo vedno izvedemo na hladni strani.


Izolacija strehe in toplotni mostovi

Če izvedemo izolacijo notranje strani konstrukcije, potem moramo biti pozorni na preprečevanje nastajanja toplotnih mostov, ki lahko prispevajo k večjim toplotnim izgubam. Nabiranje vlage v prostorih vsekakor ni nekaj, česar si želimo v lastnem domu. V podjetju Fibran poskrbimo tudi za v praksi nekoliko manj pogosto izolacijo ravne strehe. Če si želite kakovostne izvedbe, hkrati pa iščete ugodno ceno in strokovno svetovanje, potem nas obiščite v podjetju Fibran, v katerem smo eden pomembnejših proizvajalcev izolacij streh v Evropi.

 

VEČ O IZOLACIJI STREHE Z NOTRANJE STRANI

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Izolacija strehe, toplotna izolacija strehe
ZEMLJEVID