Zvočna izolacija stene za umirjenost bivanja

Zvočna izolacija stene je tisto, kar nujno potrebujete, če ste ljubitelj miru in tišine; izolacija hiše. Zvočna izolacija stene vam namreč omogoči, da boste lahko uživali v spokojnosti vašega bivališča, če je zunaj še tako hrupno. Notranja zvočna izolacija sten je tista investicija, katere zagotovo ne boste obžalovali; obžalovali boste le, če si notranje zvočne izolacije sten ne boste omislili. Naše podjetje vam nudi odlične materiale za zvočno izolacijo sten v stanovanju, s pomočjo katerih bo tišina postala stalnica v vašem domu. Seveda imamo tudi izvrstne proizvode za vse vrste izolacije hiše, kot je denimo toplotna izolacija fasade.

IZOLACIJA HIŠE - FIBRAN NORD

Zvočna izolacija stene Fibran


Zvočna izolacija stene je zelo enostavno izvedljiva

Zvočna izolacija stene je dosti bolj enostavna kot si marsikdo misli. Za zvočno izolacijo stene potrebujete le kvaliteten proizvod, kakršnega ponujamo v podjetju Fibran Nord. Za zvočno izolacijo stene lahko poskrbite na zunanji ali notranji strani stene, tako da lahko zvočno izolacijo stene uredite tudi v primeru če denimo stanujete v bloku. Ni namreč potrebno, da gre v investicijo cela skupnost stanovalcev, ampak si lahko zvočno izolacijo sten v stanovanju uredite kar sami v lastni režiji.

ZVOČNA IZOLACIJA STENE V STANOVANJU


Notranja zvočna izolacija FibranNotranja zvočna izolacija sten je ukrep, po katerem posega vse več ljudi

Mesta postajajo vse bolj hrupna. Vse več je prometa, ki nas v mestih obkroža. Motorji so močni in glasni. Avdio naprave, ki oddajajo močno glasbo, so dandanes mnogo pogostejše, saj so bistveno cenejše in tako bolj dostopne, kot so bile nekoč. Tisti ljudje, ki ljubijo tišino, a živijo v mestih, so se zato znašli v težkem položaju. Če ste med njimi tudi vi, ne obupujte. Omislite si notranjo zvočno izolacijo sten. Vse, kar potrebujete je, da se obrnete na naše podjetje in za vse bomo poskrbeli mi: napravili vam bomo izračune za notranjo zvočno izolacijo sten, prodali in dostavili material, lahko pa vam priporočimo tudi kvalitetnega izvajalca.

Ne spreglejte tudi toplotno izolacijo fasade. Toplotna izolacija fasade za velik prihranek energije.