Načrtovanje kuhinje

Podjetje Aniles vam poleg prodaje kuhinj nudi še ogromno drugih storitev. Predvsem bi izpostavili načrtovanje kuhinje, ki je zelo pomembno. Za natančno načrtovanje poskrbijo naši strokovnjaki s strokovnim svetovanjem, z raznimi načrti za vašo kuhinjo, naredijo vam 3D izris, monterji pa vam kuhinjo zmontirajo. Prepričani smo, da boste z vsemi temi storitvami zadovoljni in da boste pri nas našli kuhinjo vaših sanj. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne modele kuhinj in akcije, katere imamo pripravljene posebej za vas. Lahko nas obiščete tudi v naših prostorih v Ljubljani, kjer vam bomo predstavili modele in vam svetovali pri nakupu, da se boste lahko odločili za pravo kuhinjo.

Načrtovanje kuhinje in izris


Izris kuhinje - program za 3D izris

Ko se odločimo za nakup kuhinje, ni pomemben le model. Pomembne so še ostale stvari, ki sodijo k nakupu. Načrtovanje kuhinje mora namreč biti natančno in premišljeno. Menimo, da vam pri tem lahko mi najbolje pomagamo, saj želimo, da je to vaša kuhinja po meri. Imamo namreč strokovnjake, ki obiskujejo seminarje doma in v tujini in ki so strokovno usposobljeni za svetovanje našim strankam. Svetujemo vam glede prostora, ki je namenjen vaši novi kuhinji in vam naredimo izmere prostora. Imamo poseben 3D izris kuhinje program, s katerim vam bomo izrisali prostor, kakršnega ste si zamislili. Če se boste odločili za nakup, vam bomo kuhinjo tudi zmontirali. Naši monterji vam bodo namreč storitev opravili profesionalno in kakovostno, poleg tega pa bodo poskrbeli, da bo kuhinja sestavljena pravilno do zadnje potankosti. Predvsem je pri naših monterjih pomembno, da si za montažo vzamejo dovolj časa ter da storitev opravijo na najvišjem nivoju. Naj pa omenimo tudi, da nudimo na vse naše kuhinje tudi garancijo. Torej, po ugodnih cenah vam nudimo vse - kakovostno načrtovanje kuhinje, svetovanje, 3D izris, montažo...


Pomembno je dobro načrtovanje kuhinje

Če se odločite za nakup naše kuhinje, lahko izbirate med različnimi modeli. Nudimo pa tudi kuhinjsko pohištvo in dekor. Pomembno pa je, da vam poleg samega nakupa kuhinje nudimo tudi kvalitetno načrtovanje kuhinje, saj želimo, da so naše stranke zadovoljne in da bodo imele kuhinjo, ki so si jo vedno želele. Zato vam naredimo tudi 3D izris, kar nam omogoča napreden računalniški program.


Aniles d.o.o. | Načrtovanje kuhinje, odprodaja kuhinj, izris kuhinje program - povezave do naše spletne strani: