Brušenje parketa: odlična cena za kvalitetno storitev

Brušenje parketa je dejavnost, ki jo naši mojstri opravijo hitro in kvalitetno. Vašim tlom bomo v parketarstvu Godnjavec povrnili lep videz, in sicer s strojem za brušenje parketa. Cena je pri nas vedno poštena, storitev pa opravljena na zares visokem nivoju. Za strojno brušenje parketa, nas le kontaktirajte.

polaganje parketa cena

Kdaj je čas za brušenje parketa

Ko je vaš parket potemnel, razpokan ali celo odstopa, je skrajni čas za temeljito brušenje parketa, pa tudi lakiranje, skratna za celostno obnovo parketa. Naš izvrstni stroj za brušenje parketa poskrbi za najboljše rezultate, cena pa ostaja prijazna do strank. Za brušenje parketa velja, da je treba biti zelo natančen in previden. Strojno brušenje parketa je zelo učinkovito, a le pod nadzorom dobrega delavca. Vsi si želimo, da bi prostore lahko čim prej spet uporabljali, zato je cilj zagotovo hitra in učinkovita obnova parketa, kar mi zagotavljamo vsaki stranki.

Kako poteka brušenje parketa

Kaj za brušenje parketa cenik pravzaprav vsebuje? Najprej je potrebno stari lak na parketu popolnoma obrusiti. Če kakšna deščica odstopa, jo prilepimo, močno poškodovane pa zamenjamo. Stroj za brušenje parketa nato poskrbi, da je površina gladka. Proces brušenja parketa ponovimo večkrat, cena pa ključuje še nov nanos temeljnega laka in več nanosov končnega laka. Lahko se odločite za mak lak ali visoko sijoč lak. Med nanosi laka se po površini ne sme hoditi od 6 do 18 ur. Celoten proces obnove oz. brušenja parketa torej traja nekje 2 do 3 dni.

Za brušenje parketa cenik torej obsega celotno delo mojstra, material in uporabo stroja za brušenje parketa. Cena je tako ugodna, če se zavedamo, da dober parket lahko zdrži tudi več desetletij.

Več o masivnem parketu:www.vsi.si/top/masivni-parket

CENA POLAGANJA PARKETA

O VRSTAH PARKETA

strojno brušenje parketa