Polaganje parketa – v podjetju Godnjavec imamo 40 let izkušenj

Polaganje parketa, laminata, toplih podov in različnih PVC materialov, itisonov in tapisonov v podjetju Godnjavec. Imamo 40 letno tradicijo in ogromno izkušenih strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo do popolnih tal v vašem stanovanju ali hiši. Zagotavljamo vam kvalitetno izvedbo polaganja vinila, oljenje parketa različnih vrst in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. Poleg polaganja parketov, kjer lahko izbirate med različnimi načini in vzorci, od dvoslojnega parketa do surovih in gotovih parketov, nudimo pa tudi vzdrževanje parketa, vstavljanje intarzije in vzorcev ter odpravljamo različne poškodbe na parketu. Celovita ponudba v povezavi s parketom in ostalimi talnimi oblogami je doma v našem podjetju. Kakovostni materiale, ugodne storitve in hitra ter natančna izvedba so naše prednosti.

Preverite tudi o obnovi parketa >>

Polaganje parketa – kakovosten tovarniški parket

Polaganje parketa je ena od osnovnih dejavnosti pri prenovi vašega stanovanja ali hiše, saj je od vrste in vzorcev parketa odvisna tudi vaša nadaljna izbira elementov, barve sten ter ostalih stvari v prostoru. V zadnjem času se v našem podjetju večinoma polaga tovarniško izgotovoljene troslojne ali dvoslojne parkete, medtem ko so surovi parketi med katerimi najdemo klasične in lamelne, precej manj v uporabi, saj je postopek veliko daljši. Pomembna lastnost tovarniškega polaganja parketa je tudi večja obstojnost, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega parketa. V kolikor želite vam nudimo tudi kvalitetno obnovo starega parketa, ki je po naši obnovi videti kot nov, saj popravimo posamezne odstopljene deščice, ga kakovostno obrusimo, zapremo reže ter na koncu zagotovimo še lakiranje ali oljenje parketa.

Polaganje parketa jesen

Polaganje parketa različnih vrst

Polaganje parketa je osnova za kakovostno in udobno bivanje v vašem domu, zato je pomembno da izberete kakovosten parket in primerno vrsto parketa. Poznamo več različnih vrst parketa, ki se v osnovi deli na klasičen parket, lamelni parket, dvoslojni in troslojni parket, lam in industrijski parket, najdemo pa tudi kmečki in ladijski pod. Druga delitev polaganja parketa je glede na vrsto lesa, med katerimi prevladujejo parket jesen, hrast in bukev ter eksotične vrste lesa kot so bambus, teak, venge in dossie. Poleg parketa se ukvarjamo tudi s polaganjem vinila, ki je nekakšna imitacija lesa in ga najdemo v različnih vzorcih in je poleg parketa izjemno priljubljen pri naših strankah.

Polaganje vinila in parketa po ugodni ceni

Polaganje vinila je odlična rešitev za vašo talno oblogo, saj je enostaven za polaganje ter izjemno trpežen, tako da je primeren za vse vrste prostorov v vašem stanovanju ali hiši. Nudimo vam kakovostno polaganje vinila z lepljenjem ali na klik po ugodni ceni. V kolikor imate glede polaganja vinila ali parketa kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja. Mi smo pravi naslov za polaganje parketa različnih vrst od bukve, jasna, hrasta do eksotičnih vrst lesa.

Oljenje parketa jesen

Nudimo tudi gotovi parket