Brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani - kvalitetno in ugodno

Brušenje parketa LjubljanaParket je lesena talna obloga, ki je pravzaprav večna - ob pravilnem vzdrževanju seveda. Brušenje in lakiranje parketa spada v enega izmed osnovnih postopkov obnove parketa. Tudi če je vaš parket star in dotrajan bo po pravilnem brušenju zasijal kot nov. Za brušenje in lakiranje parketa se odločimo takrat, ko želimo iz površine tal odstraniti vse vidne poškodbe. Govora je praskah, zarezah, večjih oz. razširjenih fugah in drugih mehanskih poškodbah, ki so med leti nastale. V primeru, da na določenih deščicah parketa opazimo črne sledove, jih bo potrebno zamenjati, samo brušenje in lakiranje žal več ne bosta zadostovala.

Brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani po ugodni ceni

V našem podjetju v Ljubljani vam nudimo brušenje parketa po ugodni ceni. Brušenje in lakiranje parketa je natančno in kvalitetno, po njem pa bodo vaša tla zasijala kot nova. Pri delu prostor zaščitimo in smo pozorni tudi na varnost drugega pohištva v prostoru.

brušenje in lakiranje parketa

Oglejte si ugodne cene brušenja parketa na naši spletni strani

Obiščite našo spletno stran in si oglejte ugodne cene v ceniku brušenja parketa. Za več informacij smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Odločite se za nas in si zagotovite kakovostno brušenje parketa v Ljubljani.

VEČ O OBNOVI GOTOVEGA PARKETA

O brušenju in lakiranju parketa nas lahko povprašate v naši poslovalnici

Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici v Ljubljani, kjer se o brušenju parketa lahko pogovorite s strokovnjakom, ki vam bo svetoval in vam pomagal do pravilne odločitve, ki je največkrat - ali zamenjati celotno talno oblogo ali pa se odločiti za brušenje in lakiranje parketa. Ponujamo pa vam tudi odličen stroj za brušenje parketa po ugodni ceni.