Laminat ali parket - odločitev po zadostnem informiranju

Laminat ali parket? Umetno ali naravno? Cenejše ali dražje? Kratkotrajno ali dolgotrajno? To so vprašanja, ki se porajajo, ko razmišljamo ali bomo tla pokrili z laminatom ali parketom. Če vprašate nas, laminat ali parket, bi se gotovo odločili za parket, ampak na to vprašanje ni pravega ali napačnega odgovora. Oba imata namreč svoje prednosti in pomanjkljivosti, svoje dobre strani in svoje slabosti. Cena polaganja laminata je nižja kot cena polaganja gotovega parketa, vendar laminat ne zdrži tako dolgo kot parket in ga bo v prihodnosti potrebno še nekajkrat položiti. Če se poškodujeta, je mogoče popravilo parketa, kakor tudi popravilo laminata. Dolgo življenjsko dobo parketa omogočajo obnova parketa, oljenje parketa oziroma lakiranje in brušenje parketa, laminat pa preprosto zamenjamo.

Imamo veliko količino različnih vrst laminataPreden se prične polaganje laminata je potrebno razgrniti podložno peno    

Laminat ali parket - odločite se za to, kar se vam zdi bolje

Ne glede na to, kaj vam govorijo drugi, je prav da se za ali laminat ali parket odločite sami. Le vi ste tisti, ki lahko izberete, kar vam najbolj ustreza. Oba tipa tal imata svoje prednosti in slabosti, tako da ste samo vi tisti, ki lahko o tem razsodite. Če vam ustrezata oba, je mogoče najbolje, da v nekaterih prostorih uporabite enega, v drugih prostorih pa drugega. Ne glede na to, za kaj se boste odločili vi, vas vabimo, da nas pokličete in povprašate po ceni polaganja laminata ali parketa. Z veseljem vam bomo izvedli popravilo laminata ali katerekoli vrste oziroma tipa parketa. Naše podjetje se že dolga desetletja ukvarja tudi z obnovo parketa, oljenjem parketa in sploh z vsem, kar je s parketom ali laminatom povezano.

Zadnja leta se večinoma polaga tovarniško izgotovljene dvoslojne ali troslojne parkete. parket z vzorci

Popravilo laminata vam izvedemo strokovno in estetsko

Poškodbe na tleh v naših bivalnih prostorih vedno sprejmemo s slabo voljo, saj si vsi želimo bivati v lepem okolju. Zato je prav, da se popravilo laminata izvede ustrezno in lepo. Priporočamo vam, da za popravilo laminata pokličete strokovnjaka, torej da se ga ne lotevate sami.

Cena polaganja laminata je za naše stranke zelo ugodna

V našem podjetju se ne trudimo le za to, da so naša dela opravljena kvalitetno, ampak se pri nas trudimo tudi za dobre cene, kot je denimo cena polaganja laminata. Stranke namreč želimo vsestransko zadovoljiti. Brez dobre cene polaganja laminata pa stranka vsekakor ne more biti stoodstotno zadovoljna, saj si vsak od nas želi skleniti dober posel.