Polaganje vinila je možno v vseh prostorih

Vinil je trpežna PVC talna obloga, ki je primerna za notranje prostore. V današnji ponudbi lahko najdemo že ogromno možnosti kar se tiče vzorcev, kar zagotavlja, da bo vsak našel nekaj zase. Kvaliteta izdelave je pripeljala tako daleč, da ob stiku s kožo ne daje občutka plastike, ampak je prijeten na otip in za življenje. 

Polaganje vinila oziroma vinilnih talnih oblog je danes zopet v porastu. Nekoč je vinil veljal za nekoliko industrijskega, a ta predsodek v parketarstvu Godnjavec uspešno razbijamo. Polaganje vinil plošč ni primerno le za javne prostore in pisarne, ampak z današnjo bogato izbiro vzorcev tudi za bivalne prostore. Ko govorimo o polaganju vinila, cena odigra veliko vlogo. Včasih so vinilne talne obloge veljale za dražje, danes pa temu ni več tako. Izbirate lahko med različnimi rangi vinila ter debelinami, ki jih je potrebno prilagoditi glede na prostor.

Polaganje vinilne talne obloge

Polaganje vinilne talne obloge je lahko zelo hitro in enostavno, če se obrnete na pravega mojstra. Pri parketarstvu Godnjavec poskrbimo, da bo polaganje vinila opravljeno kvalitetno in zanesljivo. Največkrat se vinil lepi na pripravljeno podlago, ampak možna je tudi klik izvedba. Polaganje vinila na klik je “plavajoče” ter zelo enostavno. S takim sistemom pri polaganju vinilnih plošč napake odpravljamo sproti, možna pa je tudi menjava posamezne poškodovane vinil plošče. Tudi zato je za polaganje vinila cena zelo ugodna.

Polaganje vinila za dom ali pisarne

Polaganje vinila je primerno za stanovanjska tla ali pisarniška tla, zelo dobra lastnost vinila je namreč, da je izredno vzdržljiv. Največkrat se vinil menja zaradi naveličanosti in ne zato, ker bi bil izrabljen. Prav tako so vinilne talne obloge ali polaganje vinila na klik prijetne za hojo in bivanje. Danes vinil dobite v številnih lepih vzorcih, ki imitirajo kamen, mramor in različne vrste lesa. Na tržišču so tudi vinil plošče modernejšega videza. Kontaktirajte nas in si z našo pomočjo zagotovite polaganje vinila na visoko profesionalnem nivoju, z veliko izbiro vzorcev in prijaznimi cenami.

Temne vinil plošče na hodnikuSvetle vinil plošče za dom

Obvladamo tudi druge talne obloge

Smo specialisti za vse vrste talnih oblog: klasični parket, gotovi parket, lamelni parket, oljen parket, dvoslojni ali troslojni parket, pa tudi linolej, kmečki pod, laminat, PVC in drugo. Polaganje vinila z lepljenjem ali na klik je torej le ena od naših storitev, na nas se lahko obrnete za vse vaše potrebe in ideje.