Polaganje vinila: cena in kvaliteta, ki prepričata

Polaganje vinila oz. vinilnih talnih oblog je danes zopet v porastu. Nekoč je vinil veljal za nekoliko industrijskega, a ta predsodek v parketarstvu Godnjavec uspešno razbijamo. Pologanje vinil plošč ni primerno le za javne prostore in pisarne, ampak z današnjo bogato izbiro vzorcev tudi za bivalne prostore. Ko govorimo o polaganju vinila, cena odigra veliko vlogo. Včasih so vinilne talne obloge veljale za dražje, danes pa temu ni več tako. Za polaganje vinila cena ostaja nizka, celo nižja od nekterih drugih podlag.

Polaganje vinilne talne obloge

Polaganje vinilne talne obloge je lahko zelo hitro in enostavno, če se obrnete na pravega mojstra. Pri parketarstvu Godnjavec poskrbimo, da bo polaganje vinila opravljeno kvalitetno in zanesljivo. Največkrat se vinil lepi na pripravljeno podlago, ampak možna je tudi klik izvedba. Polaganje vinila na klik je “plavajoče” ter zelo enostavno. S takim sistemom pri polaganju vinilnih plošč napake odpravljamo sproti, možna pa je tudi menjava posamezne poškodovane vinil plošče. Tudi zato je za polaganje vinila cena zelo ugodna.

polaganje vinila cenapolaganje vinilne talne obloge na klik

Polaganje vinila zelo vzdržljivo

Polaganje vinila je primerno za stanovanjska tla ali pisarniška tla, zelo dobra lastnost vinila je namreč, da je izredno vzdržljiv. Največkrat se vinil menja zaradi naveličanosti in ne zato, ker bi bil izrabljen. Za polaganje vinila je cena med ugodnejšimi med talnimi oblogami. Prav tako so vinilne talne obloge ali polaganje vinila na klik prijetne za hojo in bivanje. Danes vinil dobite v številnih lepih vzorcih, ki imitirajo kamen, mramor in različne vrste lesa. Na tržišču so tudi vinil plošče modernejšega videza. Kontaktirajte nas in si z našo pomočjo zagotovite polaganje vinila na visoko profesionalnem nivoju, z veliko izbiro vzorcev in prijaznimi cenami.

Obvladamo tudi druge talne obloge

Smo specialisti za vse vrste talnih oblog: klasični parket, gotovi parket, lamelni parket, oljen parket, dvoslojni ali troslojni parket, pa tudi linolej, kmečki pod, laminat, PVC in drugo. Polaganje vinila z lepljenjem ali na klik je torej le ena od naših storitev, na nas se lahko obrnete za vse vaše potrebe in ideje.

O masivnem parketu:www.vsi.si/top/masivni-parket

LAKIRANJE GOTOVEGA PARKETA

VEČ O POLAGANJU PARKETA