Nudimo kvalitetno obnovo parketa po zelo ugodnih cenah


Obnova parketa je smiselna skoraj v vseh primerih glede na to, da je to kvalitetna trajna talna obloga, ki ima življenjsko dobo več desetletij, če se ga seveda pravilno čisti, neguje in obnavlja. Obnova oljenega parketa je veliko lažja, hitrejša in cenovno ugodnejša kot obnova lakiranega parketa. Če je oljen parket redno vzdrževan oziroma, če se obnovi oljna plast vsaj enkrat letno ter če se redno uporabljajo prava čistila, obnova načeloma sploh ni potrebna. Parket se lahko naolji ročno enkrat letno oziroma strojno vsakih nekaj let. Lakiran parket pa je potrebno obnoviti ob pravilnem vzdrževanju in čiščenju na približno 15 let. V tem času se zaščitni lakirani sloj toliko obrabi, da je potrebna obnova oziroma nova zaščita.


Obnova starega parketa cenaPostopek obnove starega parketa je nujen pri večjih poškodbah


Obnova parketa
je potrebna v primerih če pride do poškodb zaradi razlitja vode, če je odstranjen oziroma dotrajan sloj laka, če so vidne velike poškodbe oziroma praske in če začne parket siveti. Sam postopek obnove poteka tako, da se najprej popravijo odstopljene deščice, sledi brušenje do zdravega lesa, reže med deščicami se zapre s kitom, sledi pa še zaključna faza, ki je lakiranje ali oljenje. Obnova parketa je postopek, ki ga je najbolje prepustiti izkušenim mojstrom.


Naša storitve so opravljene strokovno, s kvalitetnimi materiali in po ugodnih cenah


V našem podjetju vam nudimo cenovno ugodno obnovo starega parketa. Najprej si ogledamo stanje vašega parketa in vam sestavimo cenovno ugodno ponudbo za obnovo. Zagotavljamo vam odlično razmerje med ceno in kvaliteto naših storitev. Naše cene so zelo konkurenčne, kar se potrjuje z velikim številom strank, ki so se odločile za naše cenovno ugodne storitve. Obnova starega parketa je vedno cenovno ugodnejša od zamenjave talne obloge. Naše podjetje skrbi za to, da vam bo parket služil mnogo let zato opravljamo naše storitve na najvišji ravni in po zelo ugodnih cenah.

Obnova parketa cena: https://www.vsi.si/top/obnova-parketa-cena

MASIVNI PARKET

POLAGANJE PARKETA

Obnova parketa cena