Ugodna cena obnove parketa v podjetju Talne obloge parket s.p.

Parket je talna obloga, ki je pravzaprav večna. Seveda je zato potrebna tudi velika mera vzdrževanja, parket pa je vsake toliko časa potrebno tudi obnoviti. Obnova parketa je odvisna predvsem od poškodovanosti, ki je velikokrat odvisna od debeline parketa.

Kljub zahtevnim postopkom brušenja in lakiranja je cena obnove parketa nizka

Vemo, da parket lahko sestoji iz različnih vrst lesa, postopek obnove parketa pa je pri vseh vrstah parketa zelo podoben. Pred obnovo parketa se je najbolje posvetovati s strokovnjakom, ki vam bo povedal, kako zelo je parket poškodovan in kaj vse je potrebno obnoviti. Temeljita obnova pravzaprav zmeraj pomeni brušenje in lakiranje lesa. Lesne fuge, ki so v letih uporabe nastale zaradi obrabe in nihanja temperatur lahko zakrijemo z lesnim prahom.

obnova parketa cena

Cena obnove starega parketa je ugodna

Z brušenjem parketa izravnamo in obnovimo lesno površino. Po brušenju parketa pričnemo z lakiranje. Brušenje in lakiranje parketa gresta pri obnovi z roko v roki, parket pa lahko s tema postopkoma kvalitetno obnovimo.

VEČ O OLJENJU PARKETA PRI PARKET GODNJAVEC

Ceno obnove parketa si lahko ogledate na naši spletni strani

obnova parketaPri nas vam ponujamo kvalitetno obnovo parketa po ugodni ceni. O ugodni ceni obnove parketa se lahko pozanimate na naši spletni strani, kjer si v ceniku obnove parketa lahko ogledate vse storitve, ki vam jih ponujamo. Za več vprašanj smo dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu, kjer se lahko prepričate tudi o ugodni ceni obnove parketa.Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o ceni obnove parketa lahko prepričate in nas hkrati povprašate o postopkih in načinu obnove starega parketa. Strokovnjaki vam bomo svetovali pri odločitvi in vam povedali vse o postopku obnove parketa pri nas.