Lakiranje parketa v Ljubljani vam bomo opravili kvalitetno

Obnova parketa v LjubljaniČe iščete lakiranje parketa v Ljubljani ali okolici, je parketarstvo Godnjavec pravi naslov za vas. Med drugim se ukvarjamo z obnovo parketa in s polaganjem parketa. V nekaterih primerih, kot je denimo obnova gotovega parketa, je parketarsko delo še posebej kočljivo in odgovorno. Tedaj je namreč brušenje in lakiranje parketa lahko zahtevno. V Ljubljani imamo zelo veliko zadovoljnih strank, ki smo jim uredili parket. Lakiranje parketa v Ljubljani namreč izvajamo že štirideset let. Našim strankam pred izvedbo lakiranja parketa v Ljubljani seveda tudi svetujemo pred lakiranjem. Oljeni parket, ki je tradicionalen, postaja v zadnjem času spet vse bolj priljubljen, saj omogoča neposredni stik z lesom, ker vmes ni sloja laka. Poleg tega v primeru oljenega parketa ni sušenja po lakiranju parketa, torej postopek poteka hitreje.

Lakiranje parketa v Ljubljani za nas tradicija že desetletja

Za naše stranke v Ljubljani lakiranje parketa izvajamo že dolga desetletja. Ponosni smo, da je z našim brušenjem in lakiranjem parketa v Ljubljani zadovoljno tako veliko ljudi. Če vas zanima obnova gotovega parketa ali kaj drugega, vam z veseljem tudi svetujemo. Tako vam lahko denimo povemo, koliko časa traja sušenje po lakiranju parketa ali da lakiranje oljenega parketa ne obstaja. Z vsemi informacijami se boste tako lažje odločili za vrsto parketa in tehniko obdelave. Če torej živite v Ljubljani se priporočamo za lakiranje parketa.

Lakiranja oljenega parketa ni: opciji se izključujeta

Tistim, ki ljubijo naravne materiale priporočamo oljeni parket. Lakiranja v tem primeru ni, saj parket v tem primeru zaščiti olje namesto laka. Zaradi odsotnosti lakiranja tako oljeni parket omogoča naravni stik z lesom ves čas. Je pa res, da je oljeni parket treba vsaki dve leti z oljem ponovno zaščititi. Če imate oljeni parket se morate z njim tako ves čas ukvarjati in ga tudi sproti čistiti s posebnimi čistili, ki vsebujejo olja.
Sušenje po lakiranju parketa z modernimi laki ne traja dolgo
Veliko ljudi zanima, koliko časa traja sušenje po lakiranju parketa. Klasični lak se suši štiriindvajset ur, moderni laki pa se sušijo od tri do dvanajst ur. V vsakem primeru je torej sušenje po lakiranju parketa kratkotrajno.

Parketi-godnjavec.si | Lakiranje parketa v Ljubljani po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: