Lakiranje gotovega parketa sploh ni več potrebno!

Lakiranje gotovega parketaLakiranje gotovega parketa po montaži ni več potrebno, saj je bilo opravljeno že prej. To, da lakiranje gotovega parketa ni potrebno, je ena glavnih prednosti te vrste parketa. Ker brušenja in lakiranje gotovega parketa ni, se zanj odloča zelo veliko investitorjev - še posebej pri sanacijah, ko so postopki brušenja in lakiranja v prostoru moteči. Lakiranje parketa brez brušenja ni mogoče, če gre za nov parket, saj je vsak parket potrebno pred lakiranjem obrusiti. Je pa lakiranje parketa brez brušenja mogoče, če gre za sanacijo parketa, vendar to odsvetujemo. Če potrebujete brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani, se toplo priporočamo. Parketarstvo TOP je pravi naslov, če vas zanima ugodno polaganje parketa ali popravilo parketa. Pokličite nas, če vas zanima cena polaganja parketa in svetovanje, ki je v ceno že vključeno.

Lakiranje gotovega parketa pride na vrsto šele pri sanaciji

Gotovi parket lakiranja po montaži ne potrebuje. Lakiranje gotovega parketa se namreč izvede šele pri obnovi parketa, ki pa sledi šele petnajst do dvajset let po prvotni montaži. To je ena od največjih prednosti gotovega parketa, za kar so hvaležni številni investitorji, ki se bojijo prahu in vonjav po laku, ki bi nastopili, če bi se odločili za klasičen parket. Tu pa gre brez lakiranja parketa in brez brušenja. Če pa vseeno potrebujete brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani, smo pravi naslov za vas.

Lakiranje parketa brez brušenja vam odsvetujemo

Nekatere stranke nam predlagajo, da bi izvedli lakiranje parketa brez brušenja, vendar to načeloma odsvetujemo, saj bi bilo to smiselno le v primeru, če gre za parket, ki še ni bil nikoli lakiran, kot je denimo oljen parket, pod pogojem, da ni prav nič poškodovan. V vseh drugih primerih pa pred lakiranjem priporočamo brušenje.

Brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani vam nudimo ugodno

Parketarstvo Godnjavec vam nudi brušenje in lakiranje parketa v Ljubljani in okolici. Pri nas je polaganje parketa ugodno. Cena polaganja parketa in svetovanje, ki je vanjo vključeno, so pri nas konkurenčni.

Parketi-godnjavec.si | Lakiranje gotovega parketa ni potrebno po montaži - povezave do naše spletne strani: