Obnovo gotovega parketa naj izvedejo le dobri strokovnjaki

Obnova gotovega parketa je zelo zahtevno delo, še posebej v primeru, če polaganje gotovega parketa ni bilo izvedeno ustrezno. Ustrezno pa bi bilo, da gotovi parket ni bil položen plavajoče, ampak da je bil na podlago prilepljen. V primeru, če je bil gotovi parket položen plavajoče, je obnova gotovega parketa rizična, saj lahko pride do poškodb, ki bodo zahtevale dodatno popravilo parketa. V vsakem primeru vam priporočamo, da obnovo gotovega parketa zaupate le dobremu strokovnjaku, ki bo v skladu s stroko izvedel brušenje in lakiranje parketa. Cenik parketarstva Godnjavec, ki izvaja obnovo parketa v Ljubljani, dokazuje, da je cena polaganja gotovega parketa ali brušenja in lakiranja gotovega parketa v primeru njegove sanacije pri nas zelo ugodna.

Obnova gotovega parketaObnova gotovega parketa je včasih lahko problematična

Obnova gotovega parketa seveda zahteva brušenje. V tem primeru pa lahko pride do razpada zlepljenih stikov elementov na pero in utor na neravni podlagi, če gotovi parket ob montaži ni bil trdno prilepljen na podlago. Lahko se zgodi tudi to, da se odbrusi končni sloj parketa na čelnih delih. Zato vam priporočamo, da se v primeru, če vas zanima brušenje in lakiranje gotovega parketa obrnete na nas. Parketarstvo Godnjavec, ki izvaja obnovo parketa v Ljubljani in okolici, vam bo profesionalno izvedlo brušenje in lakiranje parketa. Na našem ceniku lahko vidite, da so naše cene, kot je denimo cena polaganja gotovega parketa, zelo ugodne.

Obnova parketa v Ljubljani z nami je za vas dober posel

Če potrebujete obnovo parketa v Ljubljani in okolici vam priporočamo, da se obrnete na nas. Poleg tega, da obnovo parketa v Ljubljani izvajamo zelo profesionalno, so ugodne tudi naše cene, zato boste z našim angažmajem sklenili dober posel. Še posebej se priporočamo za obnovo gotovega parketa.

Naš cenik brušenja in lakiranja parketa vas bo zadovoljil

V času rastoče draginje in dvigajočih se cen, vas bo naš cenik brušenja in lakiranja parketa gotovo razveselil, če potrebujete to storitev. Trudimo se namreč, da so naše cene zelo konkurenčne in ugodne, kar je dobro razvidno na našem ceniku brušenja in lakiranja parketa.

POLAGANJE GOTOVEGA PARKETA PO DOSTOPNI CENI

Parketi-godnjavec.si | Obnovo gotovega parketa izvedemo kvalitetno - povezave do naše spletne strani: