Vinilne talne obloge so kakovostne in dolgo obstojne

Vinilne talne obloge so v današnjem času vse bolj priljubljene in počasi zamenjujejo ostale talne obloge kot so različne vrste parketa, linolej, PVC, tapison in itison, ki smo jih našli v stanovanjih ali hišah. Vinilne talne obloge imajo v primerjavi z ostalimi talnimi oblogami številne prednosti, med katerimi je ključna vzdržljivost, saj gre za material, ki je odporen in ima tako dolgo življenjsko dobo in ga ni potrebno menjati ali kako drugače obnavljati. V preteklosti je veljalo, da je polaganje vinil plošč primerno zgolj za javne prostore, pisarne in hodnike, vinil je imel nekakšno oznako industrijskosti, zaradi velikega napredka na področju vinila in predvsem široki paleti vzorcev in ugodni ceni, pa se sedaj uporablja na vseh področjih in je primeren tako za otroške sobe, kuhinje in kopalnice. Naše podjetje ima pri prodaji talnih oblog več kot 40-letno tradicijo, v katerih smo nabrali ogromno izkušenj in lahko svetujemo našim strankam o najboljši talni oblogi, ki bo popestrila prostor in ga naredila prijetnega za bivanje.

Vinilne talne obloge


Vinilne talne obloge so prijetne za hojo in bivanje

Vinilne talne obloge so obloge sedanjosti in prihodnosti, saj imamo na voljo številne motive, ki zamenjujejo tradicionalen parket ali pvc talne obloge, obenem pa je vinil ugoden material, kar se pozna predvsem tam, kjer je kvadratura tal velika in želimo privarčevati pri stroških talnih oblog. Ugodna cena ni edina prednost vinilnih talnih oblog, saj jih odlikuje tudi izjemna vzdržljivost, tako da se ga največkrat zamenja zaradi naveličanosti stanovalcev in ne zaradi izrabljenost, kar dovolj pove o tem, kako kakovosten material je vinil. Pomembna prednost vinila je tudi ta, da je izjemno prijeten za hojo in bivanje v prostoru, vinilne talne obloge lahko uporabljate tudi za talno gretje, tako da bo vam in vašim najdražjim pozimi toplo in boste uživali v hoji po toplih tleh. Prepričani smo, da vas bodo vinilne talne obloge navdušile.

Pridobite več informacij o palaganju vinil plošč


Vinilne talne obloge lahko imitirajo kamen, marmor in različne vrste lesa

Vinilne talne obloge so ene najbolj prodajanih talnih oblog v našem podjetju, saj jih odlikuje izjemna kakovost, vzdržljivost, obenem pa so prijetne za bivanje. Če je v preteklosti veljalo, da so primerne zgolj za javne prostore in hodnike, se v današnjem času uporabljajo v vseh prostorih, idealno se vklopijo tako v kuhinjo, dnevne prostore, kot tudi spalne prostore ter kopalnice zato je področje uporabe izjemno široko. Širok spekter uporabe vinila zagotavljajo predvsem različnimi motivi in vzorci, ki jih imamo na voljo. Izbirate lahko med vinilnimi talnimi oblogami, ki imitirajo kamen in marmor in so primerne za kopalnico, lahko pa se odločite tudi za imitacijo različnih vrst lesa, odvisno od prostora, kjer želite imeti posamezno oblogo, barve pa lahko kombinirate z ostalimi predmeti v prostoru. Obiščite našo spletno ponudbo in izberite vzorec, ki bo še nadgradil posamezen prostor in ga naredil prijetnega za bivanje.

Polaganje vinil plošč


Polaganje vinil plošč z lepljenjem ali na klik

Polaganje vinila je opravilo, ki ga je potrebno prepustiti strokovnjakov, ki imajo na tem področju izkušnje, saj boste le tako omogočili talni oblogi vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Pomembno je, da pred polaganjem vinila poskrbimo za ravno in suho površino, saj boste le tako omogočili natančno polaganje in posledično trdnost vinila. Pri polaganju vinil plošč imamo na voljo več možnosti, največkrat se vinil lepi na pripravljeno podlago, v kolikor želite pa je na voljo tudi klik izvedba, ki se polaga plavajoče. Vzdrževanje vinilnih talnih oblog je izjemno enostavno, dovolj je zgolj brisanje prahu in pometanje, pogost pa je odvisna od tega, koliko uporabljate prostor. V kolikor si tudi vi želite imeti vinil talno oblogo nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Preberite več o prednostih vinilnih talnih oblog