Cenik oljenja parketa, ki mu preprosto ne morete reči ne

Oljenje parketa se je predvsem zadnjih nekaj let močno uveljavilo. Če se bo trend oljenih parketov nadaljeval, in vse kaže, da se bo, bo kmalu več oljenih kot pa lakiranih parketov. Sicer pa ima oljen parket pred lakiranim parketom tudi vrsto prednosti. Oljenje je najbolj naravna obdelava lesa. Ob rednem vzdrževanju postaja oljen parket z leti čedalje lepši, saj dobi les s časom prijetno patino. Na otip je oljen parket toplejši in mehkejši od lakiranega, čeprav je v resnici trši in odpornejši. Ob vzdrževanju se sanira tudi večina drobnih poškodb, zato načeloma primerno vzdrževanega oljenega parketa kasneje ni več treba brusiti.

oljenje parketa cenikoljenje parketa cena

SPOZNAJTE OLJENJE PARKETA

Cenik oljenja parketa za vsak žep

Cenik oljenja parketa je v naši ponudbi resnično konkurenčen podobnim storitvam na slovenskem tržišču, saj je cena oljenja parketa nadvse ugodna. Hkrati pa morate vedeti, da je zaradi možnosti obnove brez brušenja oljen parket še posebej primeren za močno obremenjene prostore, kot so kuhinja, hodnik ali otroška soba ter za javne prostore, denimo pisarne in učilnice. Cena oljenja parketa je vredna vašega denarja tudi zato, ker vam parketa ne bo treba več brusiti, zato boste z našo ceno oljenja parketa dolgoročno celo prihranili. Povedano še nekoliko drugače: naš cenik oljenja parketa in cena oljenja parketa dolgoročno zagotavljata prihranek v vaši denarnici, obenem pa boste tako dobili še čedalje lepši parket.

TUDI STARI PARKET LAHKO IZGLEDA KOT NOV

Naš cenik oljenja parketa za vaše zadovoljstvo

Postopek oljenja parketa ni zahteven, zato za oljenje parketa ali oljenje starega parketa lahko poskrbite kar sami. Najem profesionalnega izvajalca - parketarja pa je po naših izkušnjah boljša odločitev, saj imamo parketarji na voljo boljše materiale in tudi stroje, ki so za uporabo profesionalnih materialov potrebni. Zato se vam splača preveriti naš cenik oljenja parketa, saj smo prepričani, da boste nad ceno oljenja parketa navdušeni. Zlahka se boste prepričali, da bo po vzdrževalnem oljenju vaš parket praktično kot nov. Poleg tega pa tako ugodnega cenika oljenja parketa, kot je naš, zlepa ne boste našli.