Obnova parketa, da še ne bo treba polagati novega parketa

Obnova parketa, ki jo izvedemo skupaj s popravilom parketa, vam bo omogočila, da boste prihranili res veliko, saj je strošek materiala pri parketu res velik. Poleg tega pa se s prenovo parketa seveda izognete tudi strošku polaganja novega parketa. Če vas zanima obnova parketa, nas pokličite in sporočili vam bomo ceno brušenja in lakiranja parketa. Izbira našega podjetja je pametna odločitev, saj imamo več desetletno tradicijo in množico zadovoljnih strank, ki se nas vedno spomnijo, ko potrebujejo obnovo parketa, ki smo ga položili. Obstajata dve osnovni možnosti obdelave parketa: oljenje in lakiranje. Oljeni parket vam omogoča neposredni stik z lesom, ki ga lak onemogoča, saj čez les naredi nepredušno zaščitno plast. Zato se vse več ljudi odloča za oljenje parketa.

Obnova parketa prinese novo svežino v vašo dnevno sobo

Prenova parketa je zelo hvaležno opravilo, saj s tem dejansko prenovite izgled in površino lesa. To pomeni, da se les spremeni vizualno in tudi na dotik. Vtis je v končni fazi tak, kot da bi položili nov parket. Ob tem pa je potrebno tudi popravilo parketa, saj s tem parket zravnamo oziroma naredimo gladkega. Šele tedaj bo obnova parketa postala res popolna.

Popravilo parketa zapolni vdolbinice in luknjice

V letih obrabe parketa so na površini nastale luknjice, ki so posledica padajočih predmetov. V tem primeru je potrebno izvesti popravilo parketa s kitanjem. Po popravilu parketa in brušenju stare poškodbe ne bodo več opazne in po lakiranju bo obnova parketa uspešno zaključena.

Oljenje parketa je tradicionalna metoda, ki vse bolj oživlja

Popravilo in oljenje parketaNekoč je bila edina znana obdelava parketa oljenje, saj še niso poznali lakiranja. Oljeni parket je vodoodbojen in zdrži prav tako dolgo kot lakirani. Res pa je, da je temeljito oljenje parketa potrebno ponavljati vsake dve leti ob tem, da je tak parket potrebno redno čistiti s čistili, ki vsebujejo olje. Oljenje parketa je v zadnjem času spet vse bolj popularno, ker za razliko od laka olje ne zapre parketa in smo z lesom ves čas v neposrednem fizičnem stiku.

Parketi-godnjavec.si | Obnova parketa pri nas za najboljšo ceno - povezave do naše spletne strani: