Oljenje parketa je cenovno ugoden vzdrževalni postopek


oljenje parketaOljenje parketa
je vzdrževalni postopek, ki je lahko opravljen ročno ali strojno. Ročno oljenje parketa je cenovno ugodnejše, naše stranke ga ponavadi izvajajo kar same. Uporabljajo se cenejši materiali, kar pomeni, da je nego potrebno opravljati dokaj pogosto, vsaj enkrat letno. Obnova oziroma vzdrževanje zahteva kar nekaj fizičnega napora, saj je potrebno olje v parket temeljito in enakomerno vtreti. Ročno vzdrževanje mora biti izvedeno v rednih periodah, vsaj enkrat letno, saj se le tako lahko zagotovi primerna nega, ki zagotavlja lep videz lesa in prijeten občutek. Strojno vzdrževanje talne obloge vam izvedemo mi, v kratkem času, s kvalitetnimi materiali in modernimi stroji. Cena strojnega vzdrževanja je nekoliko višja, prednost pa je v tem, da pri tem postopku ni nobenega fizičnega napora za stranko. Strojno vzdrževanje zagotavlja temeljito obnovo s kvalitetnimi materiali, ki jo je potrebno opraviti vsakih nekaj let.

oljenje parketa


Cena za oljenje parketa je pri ročnem oljenju nižja kot pri strojnem oljenju


Parketa pri postopku oljenja ni potrebno brusiti kar je velika prednost. Tudi odmikanje težkega pohištva ni potrebno. Majhne poškodbe kot so odrgnine in praske, se lahko sanirajo sproti tako da ima parket cel čas negovan videz. Oljenje starega parketa lahko zahteva več dela, če ni bil redno vzdrževan, kar pa pomeni tudi višjo ceno za obnovo. Na našem ceniku so predstavljene vse cene za nego in vzdrževanje, ki so zelo konkurenčne. Naše cene so glede na kvaliteto izvedbe in uporabljene materiale ugodne.


Naše cene za oljenje parketa so zelo konkurenčne


Ceno za oljenje parketa in za vse naše druge storitve si lahko ogledate na našem ceniku oljenja parketa. Pošljite nam obrazec za povpraševanje ali pa nas pokličite za informacije. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in se po želji dogovorili za ogled parketa na vašem domu. Po strokovnem pregledu stanja vašega parketa vam bomo podali neobvezujoč cenovni izračun za obnovo.

PREBERITE SI VEČ O LAKIRANJU GOTOVEGA PARKETA