Brušenje parketa in lakiranje lahko drastično spremenita izgled vaših tal

Brušenje parketa spada med storitve, ki vam jih ponujamo tudi v našem podjetju. Glede na dotrajanost in uničenost parketa, določimo, na kakšen način se bomo lotili obnove. Strojno brušenje in lakiranje parketa vam je pri nas na voljo po ugodni ceni, naši mojstri pa bodo svoje delo opravili odlično. Še več. Zdelo se vam bo, da imate popolnoma nov parket. Cena naših storitev je konkurenčna in ugodna, preverite pa jo lahko v ceniku. Naše podjetje ima več kot 40 letno tradicijo na področju polaganja parketov, laminatov, linolejev, toplih podov in ostalih talnih oblog. Svoje znanje vsak dan znova nadgrajujemo, udeležujemo se zanimivih izobraževanj, na katerih se seznanjamo z novimi tehnikami, materiali, trendi in pristopi. Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi, uporabljamo pa tudi sodobno tehnologijo in stroje, ki pripomorejo k temu, da je delo opravljeno nič manj kot popolno.

Brušenje in lakiranje parketa

Kakovostne storitve po ugodni ceni

Obnavljanje parketa, ki vključuje tudi brušenje, je samo ena od storitev, ki jo lahko najdete na našem ceniku. Cena brušenja parketa je odvisna od velikosti oziroma površine parketa, pa tudi od nekaterih drugih dejavnikov. Ponujamo vam tudi polaganje vseh vrst surovih in gotovih parketov, kot smo že omenili brušenje in lakiranje parketa, oljenje parketa, vzdrževanje in obnova oljenega parketa, polaganje laminata, toplega poda ali PVC-ja, polaganje plute, itisona ali tapisona, vstavljamo tudi intarzije in vzorce, odpravljamo poškodbe na parketu in ostalih talnih površinah. Če potrebujete kakovostno in zanesljivo brušenje parketa, cena bo za vas ugodna. Kontaktirajte nas.

Kako poteka obnova parketa?

Obnova parketa zahteva tehten in preudaren premislek. Najbolje je, da za obnovo parketa najamete strokovnjake, ki se spoznajo na svoje delo. Strojno brušenje parketa je le eden od načinov obnove parketa, po končanem delu pa bo vaš parket videti kot nov. Brušenje poteka tako, da stari lak popolnoma obrusimo, ploščice, ki so odstopile, prilepimo, poškodovane pa zamenjamo. Površina mora biti popolnoma enakomerna in gladka, zato jo večkrat obrusimo s strojem za brušenje parketa. Cena je odvisna od površine talne obloge, vključuje pa tudi novo lakiranje parketa. Izbirate lahko med različnimi laki, ki so lahko v videzu sijaja ali pa videzu mat.

cena strojnega brušenja parketa

Kdaj je čas za prenovo parketa?

Marsikdo odlaša s prenovo parketa, saj je prepričan, da ga bo prenova veliko stala. Žal je tako, da so cene prenove marsikje zelo visoke. V našem podjetju pa se trudimo, da svojim strankam ponudimo kakovostne storitve po ugodni in sprejemljivi ceni. Ena od storitev je tudi brušenje parketa, cena za obnovo pa vas bo presenetila. Če je vaš parket izgubil svoj lesk, je potemnel ali pa se popolnoma razsušil, če so nastale fuge ali pa so se deščice odlepile, potem je verjetno čas za prenovo. V večini primerov lahko star in poškodovan parket obnovimo. V kolikor parket ni preveč dotrajan, je po obnovi videti kot nov. Popravili bomo posamezne odstopljene deščice, obrusili do zdravega lesa, zaprli reže med deščicami ter polakirali ali naoljili. Prenova bo vključevala tako brušenje kot kitanje in lakiranje parketa. Trajanje obnove traja navadno dva do tri dni, odvisno od obnovljene površine in nanosov laka.

Cenik naših storitev je več kot ugoden

Na ceniku brušenja parketa boste našli tudi strojno brušenje parketa, ki ga opravijo naši izkušeni mojstri, ki se spoznajo na svoje delo. Obnova parketa ni enostavno opravilo, zato ga je zagotovo najbolje zaupati izkušenemu mojstru. Stroj za obnovo parketa ni igrača, za lakiranje pa potrebujemo veliko prakse in znanja. S pomočjo naših sodobnih strojev, ki so nepogrešljivi pri obnovi talnih oblog, bomo vašim tlom spet povrnili prvotni sijaj. Brušenje parketa je le eden od načinov, kako tlom povrniti lep izgled, če je le ta izgubil sijaj. Če je vaš parket kakovosten, ga lahko brusite tudi večkrat in vedno bo videti kot nov.

BRUŠENJE TAL IZ RAZLIČNIH MATERIALOV