Brušenje parketa - cenik in ponudba oziroma storitve

Brušenje parketa - cenik in široka ponudba storitev podjetja Parketi Godnjavec že 40 let navdušujeta stranke. Ukvarjamo se s polaganjem parketov, laminatov, toplega poda, itisonov in tapisonov, vstavljanjem intarzij in vzorcev ter z obnovo in strojnim brušenjem parketa. Naše dolgoletne izkušnje so prepričale že številne stranke, ves čas pa težimo še k večji kvaliteti, uporabi novih materialov, pristopov in trendov pri polaganju in brušenju parketa. Cenik je prijazen do strank in udoben za vsak žep, tako da smo prepričani, da vas bo kombinacija kvalitete, natančnosti, hitre izvedbe in ugodnega cenika brušenja parketa prepričala, da se boste ponovno vrnili in nas priporočali tudi drugim.

OBNOVA STAREGA PARKETA - TOP TALNE OBLOGE

Kdaj je brušenje parketa potrebno?

Brušenje parketa se lahko izvede, ko vam vizualno več ne ustreza ali se nam zdi, da je izgubil sijaj, brušenje parketa pa je nujno, ko les na več mestih ni več zaščiten oziroma ko se je postrgala zgornja plast laka. Vse pohodne površine so izpostavljene in močno nagnjene k obrabi, a to ne pomeni, da ne zdržijo veliko let in da niso trajne. Parket je odlična izbira za tla, saj je trajen, predvsem pa dolgo lep, če ga redno vzdržujemo in če se pravočasno odločimo za obnovo starega parketa.

Na koliko let se odločamo za brušenje parketa, je težko reči, saj je to odvisno od njegove obremenjenosti. A vsaj na petnajst let oziroma ko opazimo praske, udrtine in obledel lak, vsekakor priporočamo čimprejšnje brušenje parketa. Cena bo tako veliko ugodnejša, kot če bi čakali predolgo, podaljšali boste pa tudi življenjsko dobo svojih tal.

Na voljo tudi oljenje parketa:https://www.vsi.si/top/oljenje-parketa-cena

brušenje parketa cenikbrušenje parketa

Brušenje parketa - cenik podjetja Parketi Godnjavec

Brušenje parketa - cenik v podjetju Parketi Godnjavec je ugoden za vse stranke in vključuje:

  • takojšen odziv,
  • hitro in kvalitetno brušenje parketa,
  • uporabo vrhunskega stroja za brušenje parketa,
  • cena vključuje odpravljanje vseh poškodb na parketu, prask in globokih lukenj,
  • garantirano zadovoljstvo!

Za natančen cenik brušenja parketa za vaš primer nas kontaktirajte in kmalu vas bomo razveselili z ugodno in neprekosljivo ponudbo!

CENE POLAGANJA, BRUŠENJA IN LAKIRANJA PARKETA