Obnova parketa pri nas ugodno in kvalitetno

Obnova parketa je skoraj vedno smiselna, saj je mogoče star in poškodovan parket skoraj vedno obnoviti. Les je plemenit material in prava škoda bi bila, da bi odstranili stari parket, če je mogoča obnova parketa. Cena obnove parketa je seveda neprimerno nižja, kot bi bila, če bi se odločili za nov parket. Zato naše parketarstvo obnovo svetuje vedno, kadar je to le mogoče. Pred obnovo parketa si vedno splača zastaviti vprašanje, koliko stane obnova parketa. Tako lahko preračunamo stroške in jih navsezadnje primerjamo s tem, kakšni bi bili stroški, če bi nadomestili parket z novim. V veliki večini primerov se stranke vedno odločijo za obnovo starega parketa, saj je cena za obnovo parketa kajpak dosti bolj ugodna.

kolikšna je cena obnove parketa


Obnova parketa, da bo vaš parket kot nov

Obnova parketa je mogoča, če ima parket zadostno debelino za brušenje, četudi je parket poškodovan. Cena obnove parketa se strankam zagotovo splača, če parket ni preveč dotrajan, saj bo v tem primeru naše parketarstvo z obnovo doseglo, da bo parket po obnovi parketa izgledal kot nov. Tiste deščice, ki so odstopile, bomo popravili in parket zbrusili, dokler ne pridemo do tiste točke, kjer je les še zdrav. Vse reže med deščicami bomo zaprli ter parket polakirali ali naoljili. Skoraj vedno je dobro zamenjati tudi kotne letvice. Ceno za obnovo starega parketa je vredno plačati, saj za manj denarja dobimo videz, kot da bi bil parket nov. Zato si vedno kaže zastaviti vprašanje, koliko stane obnova parketa, če je parket še tak, da ga je mogoče obnoviti.

NE SAMO OBNOVA TUDI POLAGANJE POVSEM NOVEGA PARKETA

Cena obnove parketa vam omogoči prihranek

Če se sprašujete, koliko stane obnova parketa in koliko stane nov parket, je odgovor na prvo vprašanje s strani stranke vedno bolj zaželen, saj je cena obnove parketa vedno bolj ugodna, kot je cena polaganja novega parketa. Cena obnove parketa je toliko bolj ugodna, ker pri obnovi parketa ni potrebno plačevati novega materiala. Tudi danes je dober parket drag, zato je ceno za obnovo starega parketa vedno vredno plačati. Naše parketarstvo obnovo vedno rado izvede, saj nam je žal starega parketa, ki je še dober in tudi mi smo veseli, da lahko stranka s pomočjo ugodne cene obnove parketa prihrani.


obnova starega parketaObnova parketa je skoraj vedno mogoča

Zelo redko se primeri, da je parket že toliko zdelan, da ga ne bi bilo mogoče obnoviti. To se lahko zgodi v primerih, če je parket zgnil, ker je bil dlje časa izpostavljen vodi ali pa v primeru, da je bil parket že tolikokrat obnovljen, da obnova parketa res ni več mogoča. Še najbolj pogosto je to v primeru starega lamelnega parketa. Zato se naše parketarstvo vedno potrudi obnovo stranki omogočiti, kajti dobrega parketa je škoda in poleg tega je tudi cena obnove parketa vedno ugodnejša v primerjavi s polaganjem novega, tako da s ceno za obnovo starega parketa vedno prihranite. Če stranka postavi vprašanji, koliko stane obnova parketa in koliko stane nov parket, je odgovor na prvo vprašanje za stranko vedno bolj všečen.