Prenova parketa vam omogoči prihranek stroška polaganja

Prenova parketa vam lahko prihrani veliko denarja, saj je prenova parketa bistveno cenejša, kot je polaganje novega parketa. Prenova parketa je v povprečju pri vsakem parketu možna štirikrat. Cena brušenja in lakiranja parketa je seveda v vsakem primeru nižja, saj se izognete strošku polaganja parketa. Če potrebujete lakiranje parketa v Ljubljani ali če potrebujete obnovo parketa v Ljubljani, se toplo priporočamo. V parketarstvu Godnjavec namreč izvajamo polaganje parketa že dolga desetletja in zadovoljili smo že veliko število naših strank. Če imate radi naraven stik z naravnimi materiali, kot je denimo les vam namesto lakiranja priporočamo oljenje parketa. Pri oljenem parketu je popravilo parketa cenejše in enostavnejše kot pri lakiranem parketu.

KAKO SE NA BRUŠENJE ODZOVE GOTOVI PARKET?

Prenova parketa bo poživila vaše bivalne prostore

S prenovo parketa boste osvežili vaša tla, ki bodo postala takšna, kot da bi položili nov parket. Polaganje novega parketa je namreč potrebno šele potem, ko parket obnovite štirikrat. Parketarstvo Godnjavec vam izvede visokokvalitetno obnovo parketa v Ljubljani. Naše stranke so že več desetletij zadovoljne z našimi storitvami. Naše podjetje se tako lahko pohvali ne le z več desetletno tradicijo našega dela ampak tudi z več desetletno tradicijo zadovoljstva naših strank. Vljudno vas vabimo, da se tudi vi vključite v to tradicijo in tudi vi postanete naša zadovoljna stranka.

Prenova in oljenje parketaObnova gotovega parketa

Oljenje parketa vam bo omogočilo popolno izkušnjo narave

Oljenje parketa priporočamo tistim, ki ljubijo tradicijo in se jim ni težko s parketom občasno ukvarjati. Oljenje parketa hrastvam omogoči, da ste z lesom ves čas v neposrednem stiku, saj oljenje parketa ne zapre, kot to stori lak.

Prepustite polaganje parketa najboljšim profesionalcem

Ko prenova parketa ni več mogoča, je čas za nov parket. V našem podjetju lahko izbirate med vsemi možnimi vrstami parketa. V zadnjem času je spekter različnih možnosti postal res obsežen. Ko boste izbrali za vas najboljši parket, vam ga bomo še strokovno položili in izvedli lakiranje parketa. V Ljubljani in okolici je naše podjetje najboljša izbira.

Parketi-godnjavec.si | Prenova parketa, da bo staro kot novo - povezave do naše spletne strani: