Gotovi parketi vrhunske kakovosti - TOP talne obloge, parket

Gotovi parketi so masivni parketi, ki so se najprej pojavili na brazilskem trgu. Gotovi parketi so že od vsega začetka izredno priljubljeni in imajo poseben postopek izdelave, kjer na les nanesejo 6 slojev laka, ki je dodatno oplemeniten z aluminijevim oksidom. Kasneje gotov parket sušijo z UV sušilnikom. Masivni parket je tako še dodatno odporen proti abraziji. Izberite polaganje gotovega parketa!

Gotovi parket za talno gretjeGotovi parketi - prednosti vas bodo prepričale

Gotovi parket ima številne prednosti pred drugimi parketi za talno gretje, ki jih je po polaganju potrebno še dodatno obdelati. Polaganje gotovega parketa poteka hitro in enostavno. Gotovi parketi tudi ne zahtevajo dodatnega brušenja in lakiranja ali oljenja, ko ga položimo, je takoj pripravljen za uporabo - iz tega sledi tudi njegovo ime: gotovi parket. Seveda pa se nekateri kljub temu odločijo za brušenje in lakiranje ali oljenje. Ta postopek ni potreben, vseeno pa parketu podaljša življenjsko dobo. Za brušenje in dodatne premaze se lahko odločite tudi po tem, ko je že nekaj let položen. Z brušenjem gotovi parket dobi nov sijaj in prostor dobi novo preobleko. Cena za gotovi parket: oglejte si naše akcije!

Polaganje gotovega parketa prepustite profesionalcem

Polaganje gotovega parketa je relativno enostavno delo. Svetujemo pa vam, da za polaganje izberete strokovnjaka, ki ima na tem področju nekaj izkušenj. Polaganje gotovega parketa je možno tudi na površinah, kjer je speljano toplovodno talno ogrevanje (gotovi parketi za talno ogrevanje). Vendar pa moramo v tem primeru paziti katero vrsto lesa izberemo. Vsi gotovi parketi niso primerni za površine s toplovodnim talnim ogrevanjem. Nekatere vrste lesa so preveč občutljive na temperaturne spremembe. Priporočamo les muiracatiara oz. tigerwood in tikov les. Tikov parket in tik terase so namreč izjemno odporne na mehanske poškodbe.

Polaganje gotovega parketa je relativno enostavno. Pri polaganju uporabljamo posebno lepilo, ki parket zalepi na tla po celotni površini. Gotovi parketi so primerni skoraj za vsako bivalno površino, v kateri se količina vlage v zraku ne spreminja preveč. Takšni prostori so: spalnica, otroška soba, dnevna soba... Gotov parket pa je primeren tudi za poslovne prostore - predvsem pisarne.

Gotovi parket: cena je izjemno ugodna. Vabimo vas v naš salon podjetja TOP talne obloge, parket na ogled materialov in pogovor s strokovnjaki. Pomagali vam bomo izbrati pravi gotovi parket ali drug parket za vaš dom. Polaganje gotovega parketa je najhitrejše, zato izberite gotov parket!

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO ZA LAMELNIO PARKET

TOP talne obloge, parket | Gotovi parketi in polaganje gotovega parketa, povezava do naše spletne strani: