Špan d.o.o.

Center mobilnosti

Avtoservis zagotavlja kakovostno delovanje vozila

Avtoservis je postopek, pri katerem pregledamo stanje vozila in predvsem morebitne nepravilnosti in poškodbe na vozilu, ter jih odpravimo, saj je tako vozilo veliko bolj primerno za kakovostno, udobno in varno za vožnjo v cestnem prometu. Avtoservis je v teoriji priporočen na nekje 15.000 kilometrov, odvisno od proizvajalca vozila pa je interval lahko manjši ali večji, vsekakor pa je dobro, če vozilo enkrat letno pripeljete na avto servis osebnih vozil, saj bomo lahko preverili motorne olje, ki s časom izgublja svoje lastnosti in ga zamenjali ter pregledali še ostale stvari. Avtoservis Špan že več kot 35 let zagotavlja izjemno kakovostne avtoservisne storitve, ki jim zaupa vse več ljudi, saj vlagamo v najnovejšo tehnologijo, obenem pa imamo, kar je najpomembneje, kakovostno izobražene avtoserviserje, ki zagotavljajo odlično opravljeno delo v kratkem času. Prepričani smo, da boste z našimi servisnimi storitvami izjemno zadovoljni.

Avtoservis je nujen za dolgo življenjsko dobo vozila

V avtomobilu posamezna oseba preživi veliko časa, nekateri ga uporabljajo vsakodnevno za vožnjo v službo ter za popoldanske aktivnosti ter prevoz otrok v šolo in dejavnosti, spet drugi ga uporabljajo za vikend izlete v naravo, nekateri pa se z njimi odpravijo tudi na daljšo službeno pot. Verjetno vsi želite, da vaše vozilo deluje pravilno, vas ne pusti na cedilu in vam dolgo služi, zato je obisk avtoservisa vsaj enkrat na leto nujna stvar, da preprečite večje okvare na vozilu. Obisk avtoservisa bo zagotovil dolgo življenjsko dobo vozila, saj bomo lahko tako preprečili manjše okvare na vozilu, ki bi se sčasoma spremenile v večje, obenem pa boste lahko prepričani, da vas avto ne bo pustil na cedilu ob daljši službeni vožnji ali vsakodnevni vožnji v službo, saj bodo naši avtoserviserji poskrbeli za kakovostno delovanje vozila. Opravljeni avtoservisi pa ne pomagajo zgolj za sedanjost vozila, ampak so izjemno pomembni tudi za kasnejšo prodajo, saj je vozilo, ki je primerno servisirano na uradnih servisnih centrih veliko lažje prodati in boste zanj dobili več denarja, ki ga boste lahko namenili za novo vozilo.

Avtoservis vseh vrst osebnih vozil po ugodni ceni

V avtoservisu Špan se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, obenem pa je čas pomembna dobrina v današnjem svetu, zato nudimo kakovostne hitre servise osebnih vozil vseh vrst. Medtem, ko si boste v našem salonu ogledali najnovejše modele vozil bomo mi v izjemno hitrem času pregledali vaše vozilo in uredili morebitne težave, obenem pa imamo izjemno ugodne cene za posamezne sklope popravil. Nudimo hitre servise za vse vrste osebnih vozil, ne glede na znamko, od leta 2010 pa smo pooblaščeni serviser osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz  ter Škoda, Seat in Volkswagen gospodarskih vozil. Naš avtoservis je opremljen po najsodobnejših standardih, tako da zagotavljamo le najboljše za vaše vozilo, obenem pa nenhno vlagamo v izobraževanje zaposlenih, ki so garancija za najboljše storitve na področju avtoservisa pri nas.

Avtoserviserji kakovostno in hitro opravijo delo

Avtoservis je nujen postopek, ki je priporočljiv na vsako leto, da preverimo delovanje vašega vozila in odpravimo morebitne poškodbe in nepravilnosti, da se boste lahko kakovostno in varno vozili v prometu. V Avtoservisnem salonu Špan vam zagotavljamo kakovostne garancijske servise vozil in hitre servise po ugodni ceni, naša prednost pa so izkušeni in izobraženi avtoserviserji, ki delo opravijo izjemno hitro ter v kratkem času. Zavedamo se pomembnosti znanja, zato nenehno vlagamo v izobraževanje avtoserviserjev, zato smo prepričani, da boste izjemno zadovoljni z njihovim delom. Za več vprašanj nas kontaktirajte ali pa se oglasite osebno v našem podjetju in z veseljem vam bomo pomagali, naši strokovnjaki pa bodo medtem pregledali vaše osebno vozilo in ga popravili, v kolikor bo to potrebno.

ROČNA AVTOPRALNICA ŠPAN