Kvalitetna tesnila za hidravlične črpalke in ostale vrste tesnil


tesnila DN 15V podjetju S3C vam ponujamo različne vrste tesnil za črpalke in hidravliko. Zavedamo se, da je v hidravliki tesnjenje ključnega pomena, zato smo za vas pripravili bogato izbiro tesnil, ki bodo zanesljivo in učinkovito opravila svoje delo. Tesnila za hidravlične črpalke, ki jih boste našli v naši ponudbi, so odporna na zelo visoke pritiske in so primerna za rabo v najrazličnejših situacijah. Pri izbiri tesnila za hidravlične oziroma vodne črpalke morate biti pozorni na oznake. Le pravilna izbira tesnila bo zagotovila optimalen rezultat. Oznake na tesnilih za črpalke se nanašajo na notranji premer cevi in so izražene v milimetrih. Oznaka tesnila DN 15 tako pomeni, da se tesnilo prilega cevi z notranjim premerom 15 milimetrov.

VEČ O HITRIH SPOJKAH


Različni materiali kvalitetnih tesnil za hidravliko


Tesnila za hidravliko oziroma tesnila za hidravlične vodne črpalke se razlikujejo po materialu, načinu vgradnje, premeru in pokritem temperaturnem območju. S kvalitetnim in predvsem primernim tesnilom boste zagotovili ustrezno tesnjenje naprave. Našo celotno ponudbo tesnil za črpalke, hidravlične oziroma vodne, boste našli na naši spletni strani: http://www.s3c.si/, kjer so na voljo tudi vse informacije in tehnični podatki o določeni vrsti tesnil. Na voljo so različna tesnila DN 15, DN 40, DN 100 itd.


Zmanjšanje izgube tekočine na hidravličnih oz. vodnih črpalkah s kvalitetnimi tesnili


Tesnila Investicija v kvalitetna tesnila za hidravlične črpalke se splača, saj tesnila služijo predvsem zmanjšanju izgube tekočine na hidravličnih delih. Ta pa poveča izkoristek hidravličnih naprav. Z nakupom ustreznega kvalitetnega in učinkovitega tesnila (DN 15, DN 40, DN 100 itd.) boste poskrbeli za dolgoročno optimizacijo stroškov. V naši ponudbi boste poleg različnih tesnil za hidravliko in črpalke našli tudi kvalitetne tesnilne mase za vodo, ki služijo predvsem popravilu v primeru puščanja, zapolnjevanja razpok in za tesnjenje. V podjetju S3C vam nudimo kvalitetna in zanesljiva tesnila za hidravliko, hidravlične in vodne črpalke, različnih vrst, modelov, proizvajalcev in dimenzij.