Hidravlične hitre spojke vrhunske kakovosti

Hitre cevne spojke omogočajo odklop oz. priklop porabnikov med njihovim delovanjem brez puščanja zraka. Sestavljene so iz moškega in ženskega dela. Priklop izvršimo s potiskom moškega dela v ženski del, medtem ko je za odklop potrebno s potiskom sprostiti varovalo na ženskem delu. Posebno vejo hitrih spojk predstavljajo hidravlične hitre spojke, ki so po obliki drugačne, saj omogočajo priklop cevnih povezav pod izredno visokimi tlaki.
V zadnjem času se vedno bolj uporabljajo nekatere različice hitrih spojk s posebnimi priklopi, kot npr. GEKA spojke, kompresorske spojke po standardu DIN 3489, kompresorske spojke po standardu DIN 3238 ter Kamlok in Festo hitre spojke. Med njimi je tudi Storz spojka. Tudi pri teh spojkah so možne izvedbe v različnih materialih in velikostih.

Hidravlične hitre spojke za zrak ali plin

Hidravlične in pnevmatske hitre spojke za vse namene in tehnologije

Hidravlične hitre spojke odlikuje enostavno spajanje, zanesljivost, vrhunska kakovost in velika izbira. V spletni trgovini stric.si so na voljo hidravlične cevi in hitre spojke v različnih velikostih, navojih, možnostih priklopa in barv za 100% razlikovanje. Poleg hidravlične hitre spojke in ostalih hidravličnih komponent dobite v naši spletni trgovini tudi profesionalno pnevmatsko orodje, npr. pnevmatske hitre spojke z varnostno funkcijo (1 -> 2), ki se uporabljajo za priklop potisnega plina na tlačni posodi.

Hitre spojke za plin, zrak in vodo

Pomembno je, da so hitre spojke za plin, zrak in vodo dobre kakovosti, saj s tem, ko dobro tesnijo in se dobro prilagajajo ena drugi, zmanjšujejo stroške obratovanja. Spojke s hidravličnimi tesnili slabše kakovosti vam lahko začnejo puščati tudi že pri parih vklopih in izklopih ali pa vam hitre spojke za plin, zrak in vodo tesnijo le par let. Prav tako je pomembno iz kakega materiala je tesnilo, saj ni vsak dober za vsako tesnenje in obremenitev tesnjenega spoja. Ko zaslišite, da neki spoj pušča, vam svetujemo, da ga nemudoma zatesnite in zamenjate z novim. To je še vedno cenejše od stroška puščanja, proizvodnje zraka in kasnejših popravil proizvodnih in čistilnih naprav komprimiranega zraka.

Iščete hitre spojke za plin, zrak ali vodo, elektromagnetne ventile ter manometre? Obiščite našo spletno trgovino. Na področju hidravlike in pnevmatike sodelujemo z družbo Landefeld iz Nemčije, ki je ena od vodilnih družb evropske unije za področje pnevmatike, hidravlike in industrijske opreme. Zagotavljamo kakovostne hitre spojke za plin, zrak ali vodo in hitro dostavo v treh dneh do vaših vrat. Nakup hidravlične hitre spojke še nikoli ni bil tako enostaven. Nudimo tudi elektromagnetne ventile.
Vabljeni.