Hidravlične in industrijske cevi po vaši meri in ugodni ceni


V spletni trgovini podjetja S3C so vam na voljo različne hidravlične in industrijske cevi, ventili in priključki, spojke, proizvodi za čiščenje, inštalacijske sisteme, orodje, vse, kar potrebujete za varnost pri delu itd. V sodelovanju z nemško družbo Landefeld, vodilno družbo na področju industrijske opreme, svojim strankam zagotavljamo visokokakovostne izdelke , industrijske in hidravlične cevi, ki so primerne za različne vrste naprav in strojev, kakor tudi za domačo rabo.


Hidravlična cev: sestavni del vseh hidravličnih naprav


hidravlične gibljive ceviHidravlična cev je sestavni del vseh hidravličnih naprav. Hidravlične cevi so izredno uporabne v mnogih industrijskih panogah. Uporabljajo se za pretok hidravličnih tekočin, kakršna so npr. goriva, nafta, bencin. Lahko so visokotlačne, nizkotlačne ali gibljive. Ker je kvalitetna hidravlična cev ključnega pomena za pravilno delovanje določene naprave, morajo biti prožne, fleksibilne, gibljive. Glede na namen ločujemo različne vrste hidravličnih cevi. V naši spletni trgovini boste našli različne vrste hidravličnih in industrijskih cevi, ki so na voljo v različnih dimenzijah, debelinah, premerih, dolžinah in barvah. Poleg gibljivih hidravličnih cevi boste pri nas dobili tudi valovite, gladke, nerjavne, bakrene, aluminijaste ali jeklene hidravlične cevi. Lahko pa se celo odločite za izdelavo hidravlične cevi po meri.

 

PREVERITE TUDI GIBKE CEVI


Hidravlične gibljive cevi za vodo in ostala ponudba hidravličnih in industrijskih cevi


Hidravlična cevMed hidravlične gibljive cevi spadajo izredno uporabne gibljive cevi za vodo. Kvalitetne gibke cevi za vodo dušijo hrup in nihanja oziroma pulzacijo tekočine. Izredno uporabna je v primeru, ko hidravlične komponente med delovanjem spreminjajo svoj položaj. Hidravlična gibljiva cev je izredno uporabna za sanitarno vodo, klimatizacijo, toplotne črpalke, bojlerje in gretje. Montaža gibljive hidravlične cevi je hitra in enostavna. Če vas zanima celotna ponudba hidravličnih in industrijskih cevi, si oglejte našo ponudbo v spletni trgovini podjetja S3C. Če ste se do sedaj morali voziti v Koper ali Celje po kvalitetne hidravlične in industrijske cevi, to sedaj ni več potrebno. Zagotavljamo vam visokokakovostne industrijske in hidravlične cevi, tudi gibljive, po ugodnih cenah. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite kar iz udobja vašega doma. Več informacij dobite tukaj: http://www.vsi.si/s3c/cev-hidravlicna.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
podjetje za proizvodnjo, trgovino in inženiring
Naslov
Tržaška cesta 116
1000 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 423 22 22
Seznam fraz
Hidravlična cev, hidravlične gibljive cevi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA