Hidravlične in industrijske cevi po vaši meri in ugodni ceni


V spletni trgovini podjetja S3C so vam na voljo: hidravlične in industrijske cevi, ventili in priključki, spojke, proizvodi za čiščenje, inštalacijski sistemi, orodje, vse, kar potrebujete za varnost pri delu ipd. V sodelovanju z nemško družbo Landefeld, vodilno družbo na področju industrijske opreme, svojim strankam zagotavljamo visokokakovostne izdelke, od industrijskih in hidravličnih cevi do dušilcev in ventilov, ki so primerni za številne vrste naprav in strojev, kakor tudi za domačo rabo.

Sesalne cevi za hidravlično olje v skladu s SAE 100 R 4 z rebrastim zunanjim pokrovomHidravlične gibke cevi in priključki za stiskanjeSpiralni vstavki, EN 856Precizne hidravlične cevi - brezšivne, EN 10305-4 (DIN 2445/2)


Hidravlična cev: sestavni del vseh hidravličnih naprav


Hidravlične cevi so izredno uporabne v mnogih industrijskih panogah saj so sestavni del vseh hidravličnih naprav. Uporabljajo se za pretok hidravličnih tekočin, kot npr. gorivo, nafta, bencin ali samo voda. Lahko so visokotlačne, nizkotlačne ali gibljive. Ker je kvalitetna hidravlična cev ključnega pomena za pravilno delovanje določene naprave, morajo biti prožne, fleksibilne, gibljive. Glede na namen ločujemo različne vrste hidravličnih cevi, ki so v naši spletni trgovini na voljo v različnih dimenzijah, debelinah, premerih, dolžinah in barvah. Poleg gibljivih hidravličnih cevi boste pri nas dobili tudi valovite, gladke, bakrene, aluminijaste ali jeklene hidravlične cevi. Lahko pa se odločite za izdelavo hidravlične cevi po meri.


Hidravlične gibljive cevi za vodo in ostala ponudba hidravličnih in industrijskih cevi


Cevi za vodo prav tako spadaja med hidravlične cevi. Kvalitetne gibke cevi za vodo dušijo hrup in nihanja oziroma pulzacijo tekočine. Izredno uporabna je v primeru, ko hidravlične komponente med delovanjem spreminjajo svoj položaj. Uporabljamo jih za sanitarno vodo, klimatizacijo, toplotne črpalke, bojlerje in gretje, montaža pa je hitra in enostavna. Če ste se do sedaj morali voziti v Koper ali Celje po kvalitetne hidravlične in industrijske cevi, to sedaj ni več potrebno, saj si lahko celotna ponudba hidravličnih in industrijskih cevi, ogledate na spletni trgovini podjetja S3C, kjer lahko svoj nakup hitro in enostavno opravite kar iz udobja vaše pisrane ali doma. Več informacij dobite tukaj: https://www.vsi.si/s3c/cev-hidravlicna.