Kvalitetna pnevmatika Festo Slovenija

Poznate kvaliteto in trpežnost izdelkov Festo? Slovenija je le ena izmed tržišč, kjer Festo trži svoje produkte s področja industrijske pnevmatike. V kolikor se zanimate za nakup Festo izdelkov, si lahko celotno ponudbo pogledate v spletni trgovini s3c.si. Ob kakršnem koli vprašanju ne odlašajte in raje povprašajte naše strokovnjake za hidravlično in pnevmatsko opremo. Naši izkušeni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali. Slovenija je kot država zelo napredna v industrijski tehnologiji, zato je dosegljivost Festo izdelkov pri nas še kako zaželena. Ko si zamislite kvalitetno opravljeno delo, lahko to storite le z izdelki Festo. Katalog Festo specifikacij vam je na voljo ob ogledu vsakega izdelka, le kliknite na povezavo in preverite več podrobnosti.

Festo katalog


Festo katalog s široko izbiro različnih izdelkov

Festo izdelki predstavljajo visoko kakovost, ki je cenjena tako v Sloveniji kot drugje po svetu. Festo pnevmatika izpolnjuje in presega mednarodne standarde, zato ste lahko prepričani, da s Festo Slovenija dobite le najboljše. Festo pnevmatika je narejena iz visokokakovostnih materialov, saj vemo, da so pomemben del vašega delovnega procesa.

Na spletni strani podjetja S3C, si lahko ogledate pestro ponudbo izdelkov Festo pnevmatika. Tam lahko najdete tudi številne ventile, motorje in kontrolerje ter pnevmatske pogone. Izdelki Festo so na voljo po ugodni ceni, zato vas vabimo, da preverite, kakšen je naš celoten asortima. Naročeni izdelki Festo bodo iz skladišča, ki se nahaja v Nemčiji, varno in zanesljivo prispeli na naslov, ki ga boste ob naročilu navedli. Za več informacij vas vabimo na našo spletno stran, kjer lahko najdete tudi ostale izdelke po ugodnih cenah.

Regulator tlaka Festo v našem katalogu Festo Slovenija

Regulatorji tlaka Festo učinkovito nastavijo tlak v sistemu na vrednost, ki je največja in uspešno  uravnavajo nihanje tlaka. Festo Slovenija je zelo razširjen med našimi strankami, saj izdelki zagotavljajo visoko kakovost. Uporaba regulatorjev tlaka Festo nudi celotno storitev za pripravo stisnjenega zraka. Primerni so tako za preprosto uporabo, kot tudi zahtevnejšo aplikacijo in tako ustrezajo tudi najvišjim standardom delovanja. V našem Festo katalogu so na voljo tako posamezne komponente, kot tudi že sestavljene, celovite rešitve za vsako nalogo.Regulator tlaka festo

Med pnevmatskimi izdelki lahko v našem Festo katalogu najdete tudi regulator tlaka Festo. Izbirate lahko med raznovrstnimi regulatorji tlaka Festo, ki se razlikujejo po svojih specifikacijah. Vsi regulatorji tlaka Festo so primerni za inertne pline in torej niso ustrezni za reguliranje vode. Različne velikosti serij regulatorjev Festo omogočajo visoke pretoke, obenem pa so narejeni tako, da zasedejo čim manj prostora. Tako bo delovanje potekalo učinkovito in tekoče.

Regulator tlaka LR-D-MINI spada med zelo kakovostne regulatorje tlaka Festo. Spada v serijo LR regulatorjev tlaka Feto, ki je na voljo v mini, midi in maxi velikostih. S temperaturnim obsegom od -10°C do +60°C, bo reguliranje tlaka, s pomočjo tega modela regulatorja tlaka Festo, potekalo brez težav. Gre namreč za trpežen regulacijski ventil, ki ga lahko uporabljate z varnostno zaporo, ki onemogoča nepooblaščeno nastavljanje, ali brez nje. Obiščite našo spletno stran, kjer lahko najdete še več izdelkov iz področja pnevmatike Festo. Vsak izdelek vsebuje tudi podroben opis specifikacij.

S Festo pnevmatika se bodo vaše delovanje okrepilo in se podalo na višjo raven. Različni pnevmatski izdelki Festo omogočajo številne inovativne rešitve, ki bodo svoje naloge odlično opravili.

Festo pnevmatski izdelki

V naši ponudbi Festo pnevmatike boste našli izdelke iz naslednjih kategorij:

 • pnevmatski pogoni,
 • servo-pnevmatski sistemi za pozicioniranje,
 • elektromehanski aktualizatorji,
 • motorji in kontrolerji,
 • sistemi za rokovanje,
 • vakuumska tehnika,
 • ventili,
 • ventilski otoki,
 • senzorika,
 • obdelava stisnjenega zraka,
 • pnevmatska povezovalna tehnika,
 • programska oprema,
 • in druge pnevmatske naprave.
festo slovenija

* * * S3C PREDSTAVITVENI VIDEO * * *